Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (14/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αθηνά να δεχθεί για ακόμη μία φορά πιέσεις από τον Δημήτρη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να τον βρίσει άσχημα, κάτι που βέβαια θα κάνει το μυστικό της να κινδυνεύσει (δείτε εδώ γιατί θα φύγει από τη Μάνη ο Ιάκωβος).

Τι θα δούμε σήμερα (14/6) στη Γη της Ελιάς

Ο Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στη Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική. Η Φανή, μετά από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα. Ο Πότης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη.

Η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική. Ο επίμονος εκβιασμός του Δημήτρη στην Αθηνά τη βγάζει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τον βρίσει, ξεχνώντας πως η Αναστασία είναι στην κουζίνα και τους ακούει. Ο Πότης και ο Λεωνίδας περπατούν στο βουνό και γίνονται μάρτυρες ενός πολύ τρυφερού ενσταντανέ.

Σοκαρισμένη η Ισμήνη - Μαθαίνει το μυστικό του Κωνσταντίνου και συγκλονίζεται

Στη Γη της Ελιάς, η εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης έχει ανοδική πορεία και, για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες μπορούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βασιλική με τον Φίλιππο συνεχίζουν τις βόλτες στη Ρόδο και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Όταν η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες. Την ίδια στιγμή ο Γιώργης και η Ιουλία κάνουν μια πολύ σοβαρή συζήτηση και παίρνουν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον τους ως ζευγάρι (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε για τη σειρά ο Κούλλης Νικολάου).

Ο Κωνσταντίνος σε κάποια στιγμή αδυναμίας αποκαλύπτει ένα προσωπικό μυστικό του στην Ισμήνη; «Είχα έναν αδελφό που αγαπούσα πάρα πολύ, αλλά τον έχασα με πολύ τραγικό τρόπο.

Γη της Ελιάς Ισμήνη Κωνσυαντίνος

Πνίγηκε στη θάλασσα κι εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τον σώσουμε», της αποκαλύπτει και δακρύζει όταν της αφηγείται με λεπτομέρειες πώς έγινε το ατύχημα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Στάθης, σε μια παρόρμηση της στιγμής, ανεβαίνει στη μηχανή του και ξεκινά για την Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την Εύα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ατύχημα για την Αντιγόνη Κουλουκάκου - Αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: «Δώσε μου μία ευκαιρία»! Ο Στάθης παρακαλεί την Εύα να γυρίσει