Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έκανε φέτος, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Από την πρώτη στιγμή, το νεαρό κορίτσι κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με την ομορφιά του όσο και με το ταλέντο του.

Η ομοιότητα της Αφροδίτης Λιάντου με την αγαπημένη της μητέρα είναι απίστευτη, ενώ οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και μάλιστα η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν την φοβίζει η σύγκριση με τη μαμά της, ίσα ίσα τη θαυμάζει.

Ποιος είναι ο πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάντο, τον γοητευτικό ηθοποιό που έκλεψε την καρδιά της Εβελίνας Παπούλια στα τέλη της δεκαετίας του 90. Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 1999 ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον καιρό που η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες», ενώ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Το τέλος: Χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες.

Γιώργος Λιάντος Εβελίνα Παπούλια

Το πρώην ζευγάρι όλα τα χρόνια που πέρασαν μετά από το διαζύγιό τους φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα όμορφες και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται όλα όσα έπρεπε για το μεγάλωμα της Αφροδίτης.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα. Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξαφνικό φρένο στη Γη της Ελιάς - Ποιες μέρες θα σταματήσει να προβάλλεται

Γη της Ελιάς: «Μείνε μακριά από το παιδί μου» - Εκτός ορίων ο Ισίδωρος