Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η Γη της Ελιάς να αποτελεί την πιο επιτυχημένη σειρά της φετινής σεζόν του Mega (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε χθες), ωστόσο το κανάλι αποφάσισε να προβεί σε μερικές αλλαγές στον προγραμματισμό του και έτσι μειώνει τις μέρες προβολής της.

Στο μεραξύ, πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει αφήσει η Βάνα Δημητρίου και να προλάβει να μάθει κανείς μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί η καθημερινή σειρά του μεγάλου καναλιού.

Γη της Ελιάς φινάλε

Για τη διαμάχη της Βασιλικής με τη μητέρα και τον αδελφό της; Για το αν θα παντρευτεί η Χάιδω με τον Λυκούργο, για το αν θα κάνει παιδί η Ιουλία ή για το αν θα πιάσει ο Γιώργης Κουράκος τον Αλέξη; Είμαστε σίγουροι πως μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν τα περισσότερα από αυτά τα ερωτήματα θα έχουν απαντηθεί και οι δημιουργοί της σειράς θα έχουν δημιουργήσει ακόμα τόσα.

Ποιες μέρες «κόβεται» η Γη της Ελιάς

Όπως ανακοινώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό από τη Κυριακή 22/5 και κάθε Κυριακή στις 21:00 θα προβάλλονται τα live του X-Factor, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ημέρες προβολής της "Γης της Ελιάς". Προς το παρόν, είναι άγνωστο αν θα μεταφερθεί σε κάποια από τις υπόλοιπες κενές ημέρες του προγράμματος.

Τι θα δούμε σήμερα (16/5) στη Γη της Ελιάς

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη τη βάζει σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος είναι συνυπεύθυνος, γιατί όφειλε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο.

Ο Στάθης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης του και η Εύα δείχνει κατανόηση. Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό και δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί. Η Άννα στηρίζει την απόφαση της φίλης της, κάνοντας τον Αποστόλη ακόμα πιο έξαλλο.

Η Αναστασία καταλαβαίνει πως η Αθηνά της «σερβίρει» το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Ο Ισίδωρος γνωστοποιεί στην Αντιγόνη πως την αποκλήρωσε, αλλά εκείνη δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον γι’ αυτό. Η Ελένη κάνει μία ακόμα συνεδρία με τον Αλέξη, αλλά η συμπεριφορά του αρχίζει να την προβληματίζει.

Η Μυρτάλη και η Ισμήνη καλωσορίζουν στο εργαστήριο καλλυντικών, την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη), τη νέα χημικό. Η Βασιλική αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Μείνε μακριά από το παιδί μου» - Εκτός ορίων ο Ισίδωρος

Θρήνος στη Γη της Ελιάς - Πέφτει νεκρός ο...