Ο Σταυρίνος περπάτησε και θα αρχίσει να βλέπει τη ζωή του με άλλο μάτι. Θα δουλέψει, θα κυκλοφορεί άνετος στη Γερακιανή και θα... ερωτευτεί. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παρουσιάζει παρακάτω το προφίλ τού ανανεωμένου ήρωά του που θα προκαλέσει αίσθηση στα επόμενα επεισόδια του «Μαύρου ρόδου».

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η συνέντευξη του Νίκου Πολυδερόπουλου

Τι νέα από τη Γερακιανή;

«Ολα κυλούν ήρεμα, όπως βλέπετε. Ο ήρωάς μου περπάτησε -και χωρίς να έχει γίνει κάποιο θαύμα- και το μέλλον του μάλλον είναι μπροστά».

Πόσο μπροστά όμως μπορεί να είναι από τη στιγμή που κρέμασε τον αδελφό του και την Κασσιανή σε εκείνο το υποτιθέμενο θαύμα;

«Θα ξεχαστεί σιγά-σιγά αυτό το θέμα αλλά ο Γιώργος δεν θα το αφήσει έτσι. Θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τον Σταυρίνο. Αρχικά θα τον πιέζει, θα του φέρεται άσχημα και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, όμως κάτι καινούριο θα έρθει στη ζωή του Σταυρίνου».

Κάτι καινούριο που έχει το όνομα Τασούλα!

«Ναι, αλλά δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει η σχέση αυτών των δύο. Στην αρχή εκείνη θα είναι πιο θετική απέναντι στον ήρωά μου. Ο Σταυρίνος θα της το παίζει... “ιστορία”, όμως σε βάθος χρόνου θα ενδώσει με έναν τρόπο. Και το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω αν μέσα του έχει ξεκόψει με τη Γιάννα».

Η οποία Γιάννα συνέχεια τρώει «πόρτα» από εκείνον. Θα αποδείξει την αλήθεια σχετικά με τον Γιώργο και το ατύχημα που προκάλεσε;

«Θα αποδειχτεί αλλά φαντάζομαι πολύ αργότερα. Γιατί αν μαθευτεί αυτό, σίγουρα θα πρέπει να τελειώσει ο ήρωας. Δεν ξέρω αλήθεια πώς θα συμπεριφερθεί ο Σταυρίνος όταν μάθει πως ο αδελφός του προσπάθησε να τον σκοτώσει».

Λογικά ο Γιώργος θα πάει φυλακή!

Τάσος Πολυδερόπουλος για Μαύρο Ρόδο: «Τασούλα και Σταυρινός θα...»

«Ή θα πάει φυλακή ή θα αυτοκτονήσει ή θα τον σκοτώσω. Κάτι από τα τρία αυτά πιστεύω ότι θα γίνει. Δεν ξέρω όμως τι από τα τρία θα προτιμούσα ως Νίκος. Ενα χέρι ξύλο, μεταφορικά πάντα, θεωρώ πως του αξίζει».

Εφόσον αυτό θα αργήσει να συμβεί, ας μιλήσουμε για τα πράγματα που θα κάνει στο κοντινό μέλλον ο ήρωάς σου. Παίρνει τη ζωή στα χέρια του και ζητάει δουλειά από τον Λευτέρη. Σωστά;

«Σωστά! Ο Λευτέρης θα του δώσει δουλειά και μοιραία θα δούμε και άλλες πτυχές του Σταυρίνου. Στην κυριολεξία θα σταθεί στα πόδια του και θα αρχίσει να βλέπει τη ζωή του με αισιοδοξία. Και όσο και αν θέλει να το παίζει δύσκολος, η Τασούλα θα φέρει χαρά στην καθημερινότητά του. Θα λυγίσει πιστεύω στο τέλος και οι δυο τους θα είναι μαζί».

Η κόντρα με τον αδελφό του θα είναι επικίνδυνη; Μην ξεχνάμε πως αναγκαστικά θα συμβιώνουν στο ίδιο σπίτι.

«Μπορεί ο Γιώργος να μπει στη διαδικασία να του κάνει ξανά κακό».

Το γεγονός όμως ότι θα βλέπει τη Γιάννα στο πλευρό του Σαράντου, δεν θα τον ενοχλεί;

«Δεν θα του κάνει καμία εντύπωση. Ισα-ίσα που θα σιγοντάρει την κατάσταση».

Υπάρχει περίπτωση να προκύψει επανασύνδεση στο μέλλον, όταν η ενοχή του Γιώργου αποδειχτεί;

«Δεν θέλω να σας πω κάτι που δεν θα ισχύει. Μέχρι σήμερα πάντως της μιλάει με απάθεια. Τη βλέπει και τη σνομπάρει. Πόσο εύκολα λοιπόν μετά από αυτά θα επιστρέψει στα αρχικά του αισθήματα και θα δεθεί ξανά μαζί της;».

Αυτό όμως δεν είναι κόντρα με τους ήρωές σας; Αυτοί οι δύο έζησαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα.

«Είναι θέμα σεναρίου και η αλήθεια είναι πως η σχέση αυτών των δύο ηρώων ήταν πολύ δεμένη. Θα μπορούσε να έχει εξέλιξη, να συνωμοτήσουν Σταυρίνος και Γιάννα και να στείλουν τον Μπόγρη πιο γρήγορα στη φυλακή, όμως για να τη χαλάνε, κάτι θα ξέρουν. Μπορεί οι νέες ιστορίες που θα προκύψουν να είναι πολύ πιο δυνατές».

Ωστόσο, ο Σταυρίνος και ο Πέτρος είχαν γίνει φίλοι. Από τη στιγμή που ο δεύτερος θα επιστρέψει με την Ελισάβετ στο χωριό, θα δούμε τους δυο τους να έρχονται ξανά κοντά;

«Δεν το ξέρω καθόλου. Δεν έχει έρθει κάτι τέτοιο στα χέρια μου».

Θεατρικά παραμένεις στο θέατρο Νέος Ακάδημος και την παράσταση «Ποντικοπαγίδα», σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή.

«Ετσι είναι και η αλήθεια είναι πως πάει πολύ καλά. Για την ακρίβεια, συζητάμε αυτή την περίοδο για περιοδεία. Είτε γι’ αυτό το έργο είτε για κάποιο άλλο. Γενικότερα συζητάω διάφορα για την επόμενη σεζόν. Θα δούμε πώς θα πάει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη γυρίζει μετανιωμένη και ο Λευτέρης την κλείνει στην αποθήκη!

Πάνω κάτω: Προβληματισμός στο MEGA για τρεις εκπομπές του με μεγάλα ονόματα