Η Έλενα δεν ήρθε για καλό στην Άνω Ποριά αλλά, όπως παραδέχεται η Ελπίδα Νικολάου που την υποδύεται, θα της δοθούν οι συνθήκες και θα δείξει τις πραγματικές της προθέσεις. Προς το παρόν, θέλει να πηγαίνει κόντρα στη Θοδώρα. Η ηθοποιός μιλά για την περιήγησή της στο φημισμένο χωριό της Κρήτης και αποκαλύπτει όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Όλα όσα αποκάλυψε η Ελπίδα Νικολάου στο περιοδικό Tv24

Γιατί η Ελενα επέστρεψε στη ζωή του Λευτέρη;

«Γιατί ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία».

Είναι ένα κορίτσι αναγνωρίσιμο; Σωστό πρότυπο για την εποχή της;

«Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για πρότυπα, θα έλεγα όμως ότι είναι ένας άνθρωπος με πάθη όπως όλοι μας και λειτουργεί παρορμητικά χωρίς όρια για να πετύχει τον σκοπό της. Θα έλεγα πως το μότο της είναι “ο επιμένων νικά” και το πράττει με ζήλο γιατί έχει πληγωθεί πολύ στο παρελθόν αλλά και έχει πληγώσει. Για να αποφύγει λοιπόν να πληγωθεί ξανά κάνει ό,τι μπορεί, ό,τι θεωρεί ότι περνά από το χέρι της για να πει ίσως τη δική της αλήθεια».

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται και πολύ ότι θέλει να καταθέσει την αλήθεια της. Μήπως τελικά στο μέλλον δείξει το πραγματικό της πρόσωπο;

«Δεν συγκαταλέγεται θεωρώ στους θετικούς χαρακτήρες της σειράς, είναι γεγονός. Εχει προκαλέσει ταραχή, ωστόσο ναι, πλησιάζει ο καιρός που θα δούμε την Ελενα να αποκαλύπτεται σιγά-σιγά αν της το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Θεωρείτε πως θέλει πραγματικά τον Λευτέρη ή απλά θέλει να του χαλάσει τη σχέση με τη Θοδώρα;

«Τον Λευτέρη ναι, τον αγαπάει πραγματικά. Είναι ένας άνθρωπος σταθμός για την Ελενα. Σίγουρα δεν ήξερε πως βρίσκεται σε σχέση με τη Θοδώρα και προφανώς αυτό της ξύπνησε μια σπίθα, όχι και τόσο ευγενική, θα έλεγα».

Τον Οδυσσέα τον αγαπάει;

«Τον Οδυσσέα δεν θα έλεγα ότι τον αγαπάει. Ισως τη βρήκε σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της αφού εξαφανίστηκε ο Λευτέρης. Οπότε βρήκε από κάπου να πιαστεί. Σαφώς και γοητεύτηκε αλλά δεν νομίζω ότι μιλάμε για αγάπη στην περίπτωσή τους».

Θα προσπαθήσει να κάνει κακό στη Θοδώρα για να είναι ξανά μαζί με τον Λευτέρη;

«Οχι, δεν θέλει να κάνει κακό στη Θοδώρα, νομίζω απλά πως θέλει να την τσιγκλήσει όσον αφορά τον Λευτέρη».

Θα μείνει για πολύ στην Κρήτη;

Σασμός: «Η Έλενα θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει κοντά της τον Λευτέρη» - Αποκλειστική αποκάλυψη!

«Ισως φύγει, ίσως όμως και να ξαναγυρίσει. Μπορεί κανείς να είναι σίγουρος με την Ελενα; Κανείς! (γέλια)».

Απείλησε μια φορά τον Λευτέρη. Θα το κάνει ξανά;

«Πιστεύω πως θα συνεχίσει να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι της για να τον φέρει κοντά της. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν συνέπειες για εκείνη».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ευθύμης θα σκοτώσει τον Οδυσσέα! Αν όντως συμβεί αυτό, ποια θα είναι η θέση της ηρωίδας σας;

«Θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση οποιοσδήποτε και αν σκότωνε ποτέ τον Οδυσσέα. Η Ελενα βρίσκεται κοντά σε αυτόν τον άνδρα κάποια χρόνια, άρα γνωρίζει και πολλά μυστικά του».

Υπάρχει περίπτωση η Ελενα να κρύβει κάποιον άσο στο μανίκι;

«Ισως να έχει, αυτό θα μας το δείξει ο χρόνος».

Θα φτάσει στο σημείο που θα μετανιώσει για τη συμπεριφορά της και θα αποφασίσει να γυρίσει πίσω;

«Δεν ξέρω αν θα μετανιώσει για κάτι, σίγουρα ξέρω πως έχει φάει αρκετά χαστούκια από τη ζωή και μέχρι στιγμής είναι αποφασισμένη. Υπάρχει στον καθένα μας το προσωπικό διακύβευμα. Το δικό της πιστεύω είναι να κάνει τα πάντα για τον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο στη ζωή της».

Οπως τονίσατε κι εσείς, έχει κάνει πολλά. Τι τέλος της αξίζει;

«Το τέλος κανείς δεν το ξέρει, θα πω μόνο πως θα ήθελα πριν φύγει να έχει και αυτή το δικαίωμά της στην αλήθεια».

Ο ρόλος της Ελενας σας έχει διδάξει κάτι;

«Δεν έχω σκεφτεί τη διδακτική πλευρά, να σας πω την αλήθεια. Απλά προσπαθώ να την καταλάβω και να την αγαπήσω όσο μπορώ».

Δεν είναι η πρώτη σας φορά στην τηλεόραση και ειδικά σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή... Είναι η τηλεόραση το μέσο που σας βοηθά να εκφράζεστε;

«Ναι, είναι. Η μικρή οθόνη είναι ένα μέσο ικανό να με κάνει να καταθέσω πράγματα δικά μου, ωστόσο το θέατρο έχει τη δική του γοητεία».

Αρνητικά σχόλια έχετε αρχίσει να ακούτε;

«Ναι, έχω ακούσει αρνητικά σχόλια και το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό (γέλια). Ολες οι κριτικές είναι καλοπροαίρετες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιώργος Τριανταφυλλίδης για Σασμό: «Η παραβατικότητα του Βαγγέλη θα...»

Γη της Ελιάς: Η Αρετή διαλύει Βασιλική και Φίλιππο!