Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται όλοι όσοι ήταν παρευρισκόμενοι στην κηδεία του Άγγελου, καθώς δεν πίστευαν στα μάτια τους με το πρόσωπο που έβλεπαν μπροστά τους. Ο "πνιγμένος" Παύλος Βρουλάκης, ξάδερφος του Μάρκου, επέστρεψε στους ζωντανούς (ξεσάλωσε το Twiiter με την είσοδό του στη σειρά) και στο Σασμό, φέρνοντας μαζί του μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν τους πάντες, αλλά και εκδίκηση για το αίμα της οικογένειάς του.

Όλοι γνωρίζουν, και κυρίως τα άτομα που γνώριζαν πως είναι ζωντανός, πως η επιστροφή αυτή μόνο για καλό δεν είναι και πως θα γυρέψει την οικογένεια των Σταματάκηδων με την πρώτη ευκαιρία!

Μην χάσετε απόψε στον Σασμό!

Επεισόδιο 04 - Ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του, μια επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Θα είναι αρκετές οι μνήμες του παρελθόντος, και η εικόνα της γιαγιάς, για να τον σταματήσουν; Οι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη, καθώς οι αναμνήσεις της από το βράδυ του φονικού αποκαλύπτουν τη φρικτή αλήθεια. Σε κατάσταση πανικού, θα ζητήσει προθεσμία από τον Μανόλη, πριν πάει να καταθέσει στην αστυνομία.

Σασμός Αργυρώ

Μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο, και θα ξυπνήσει στον τελευταίο εκ νέου αμφιβολίες για τον γάμο του. Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν να ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουν στον ένοχο. Η εμφάνιση μίας μάρτυρος από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για τη βραδιά του αποτρόπαιου εγκλήματος...

Η γυναίκα που θα ανατρέψει τα πάντα για τον Παύλο Βρουλάκη

Ο Παύλος Σταματάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που μπαίνουν στον Σασμό στη δεύτερη σεζόν και θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή. Ο ίδιος θεωρούνταν νεκρός, καθώς όλοι πίστεψαν πως πνίγηκε αμέσως μετά τη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή, για την οποία ο δεύτερος είχε δώσει την εντολή.

Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει για να εκδικηθεί την οικογένειά των Σταματάκηδων, αφού εκείνη ήταν που σκότωσε και τον ανιψιό του, Πετρή. Ωστόσο φαίνεται πως θα συναντήσει μερικά εμπόδια.

Η Αιμιλία Ξενάκη, που είναι εισαγγελέας και φίλη της Σοφίας, της μητέρας της Στέλλας, ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον Παύλο, όμως χώρισαν μετά τον τραγικό θάνατο του γιού τους. Αφού, λοιπόν, και ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός και ξαναέφτιαξε τη ζωή της και παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη, που θα ενσαρκώσει ο Μάνος Πετούσης.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Ο Δημήτρης είναι γιατρός και σπουδαίος άνθρωπος, ενώ ήταν και ο κολλητός φίλος του Παύλου. Είναι πολύ ευτυχισμένος με τον γάμο του με την Αιμιλία, το ίδιο και εκείνη, όμως μόλις συναντήσει ξανά τον Παύλο μετά από πολλά χρόνια και θα μάθει την αλήθεια για το παρελθόν όλα θα αλλάξουν και για τους τρεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Θα βγει εκτός εαυτού η Καλλιόπη - Η διαθήκη του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα

Αποκλειστικό «Σασμός»: Σε κίνδυνο η ζωή του Αστέρη - Ένα βήμα πριν τον θάνατο