Από TV24 Team

Στον Σασμό, καθόλου τυχαία δεν είναι η είσοδος του Λευτέρη Ορφανού στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου. Ο αρχηγός του τμήματος, Αντώνης Φραγκιαδάκης, τον καλεί για να ενισχύσει την ομάδα, όμως κανείς δεν ξέρει πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός εδώ και αρκετά χρόνια έχει σταλεί από τα κεντρικά της Αθήνας στην Κρήτη, για να εξιχνιάσει ένα μεγάλο δίκτυο λαθρεμπορίου όπλων που έχει στηθεί και εγκέφαλός του είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης (Δημήτρης Αλεξανδρής).

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Λευτέρης θα δείξει από την πρώτη στιγμή τις ικανότητές του και μάλιστα όταν ο Αντώνης του υποδείξει να αρχίσει να ψάχνει από την αρχή την υπόθεση δολοφονίας του Στεφανή Σταματάκη, εκείνος θα τρίψει τα χέρια αφού ο πρώην σύζυγος της Βασιλικής, στο παρελθόν, συνεργαζόταν στενά με τον Φαρμάκη.

Και αφού ο Μανόλης είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες της δολοφονίας του καθώς βρισκόταν στο σημείο που σκοτώθηκε ο πατέρας του κολλητού του, Νικηφόρου, δεν θα αργήσει να βρεθεί στο κατώφλι της οικογένειας Αγγελάκη για επιπλέον πληροφορίες (δείτε εδώ σε ποιον θα ομολογήσει τελικά ο Μανόλης). Μόνο που αντί να του ανοίξει τη πόρτα ο μάρτυρας που έχει στο μυαλό του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Θοδώρα.

Σασμός Θεοδώρα Λευτέρης

Η συνάντηση του Μανόλη με τη Θεοδώρα στον Σασμό

Η όμορφη αδελφή του Μανόλη δεν θα του περάσει απαρατήρητη, όμως ο αυστηρός του χαρακτήρας, αρχικά, δεν θα του αφήσει περιθώριο να τη γνωρίσει περισσότερο. Όταν οι κοινές τους συναντήσεις αρχίσουν να πυκνώσουν και συνειδητοποιήσει πόσο του αρέσει, θα προσπαθήσει να την κρατήσει με κάθε τρόπο στη ζωή του.

Το ατίθασο του χαρακτήρα της θα τον γοητεύσει και θα ξεκινήσει στο πλάι της μια όμορφη σχέση που όμως θα παλεύει να κρατηθεί ζωντανή αφού εκείνος δεν θα της πει πως βρίσκεται σε μυστική αποστολή. Οταν όλα αυτά γίνουν γνωστά στη Θοδώρα, θα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση στη σχέση τους. Ή μήπως όχι; Πάντως η Θοδώρα θα φύγει από το χωριό και θα πάει να μείνει μαζί του, ενώ δεν θα λείψουν και οι τσακωμοί, οι μικροί χωρισμοί και οι μεγάλες επανασυνδέσεις. Η σχέση της με τον Λευτέρη θα είναι σχέση ζωής, που θα αλλάξει πολλά απ’ όσα πίστευε μέχρι τώρα.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί αύριο (23/9) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5€!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Σοκ στο χωριό - Χαροπαλεύει ο...

Σασμός: Δίψα για αίμα και εκδίκηση - Οι επόμενες κινήσεις μετά την επιστροφή του πνιγμένου" Βρουλάκη