Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Πέμπτη 3/11 μέσα από το προφίλ στο Instagram της ηθοποιού Κρίστη Παπαδοπούλου, η οποία αποχαιρέτησε πολύ αγαπημένο της πρόσωπο με μια τρυφερή ανάρτηση.

Μετά την απώλεια, που βίωσε ηθοποιός από το Κόκκινο ποτάμι, και η Κρίστη έχασε από τη ζωή την αγαπημένη της γιαγιά, συγκεκριμένα την Τετάρτη 2/11, όπως ανέφερε και στο post.

Η ανάρτηση της Κρίστη Παπαδοπούλου για την απώλεια της γιαγιάς της

«Σαγαπώ για πάντα γλυκούλα μου και σε ευχαριστώ που με μεγάλωσες τόσο άξια .. υπόσχομαι να κάνω και εγώ το ίδιο, ο Θεός να σε έχει κοντά του #mybelovedgrandma 2.11.22».

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη μάχη της με τον καρκίνο

«Με έκανε να βλέπω τους ανθρώπους διαφορετικά, τη ζωή αλλιώς και να είμαι ευγνώμων για τα μικρά πράγματα στη ζωή, με έκανε βέβαια και πολύ ευαίσθητη και γενικά με παρακίνησε στο να βοηθήσω οποιονδήποτε μου ζητήσει βοήθεια ή αισθάνομαι ότι με πράξεις ή λόγια μπορώ να δώσω τη δική μου οπτική πάνω στα πράγματα! Ξέρεις αυτή η εμπειρία είναι μοναδική για τον κάθε έναν.

Βρίσκεις ξαφνικά πολλή δύναμη. Το θέμα είναι οι γύρω μας, αυτοί παίζουν μεγάλο ρόλο να μην εξαφανίζονται, να μην φοβούνται και να πιστεύουν σε ένα αίσιο τέλος και να στηρίζουν, να μην λυπούνται. Νομίζω εκεί παίζονται όλα, στην ψυχολογία και στην αγάπη που μπορείς να δώσεις σε έναν άνθρωπο που περνάει κάτι τέτοιο με χαρά, γιατί αν τα καταφέρεις είσαι ευλογημένος, έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και οι ανησυχίες των ανθρώπων μετά σου φαίνονται παιχνιδάκι», είπε η Κρίστη στο περιοδικό Χάι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καλό ταξίδι να έχεις...» - Θρήνος για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη

«Πέταξε ψηλά, άγγελέ μου» - Θρήνος για τη Δωροθέα Μερκούρη