Από Στέλλα Μούτσιου

Ήδη στο tv-24.gr είχαμε μιλήσει για το νέο ζευγάρι που θα μπει στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" στα επόμενα επεισόδια, το οποίο έχει στόχο να πλουτίσει. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που εγκαταλείπει την Πόλη, για να ταξιδέψει στο Παρίσι.

Μέχρι να φτάσουν, όμως εκεί θα χρειαστεί να μείνουν για λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παρακολουθήσουν τα βασανιστήρια που περνούν οι Έλληνες στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Η ιστορία που κρύβεται πίσω από το νέο ζευγάρι της σειράς "Κόκκινο Ποτάμι"

Η Ρωξάνη και ο Αριστείδης Πιατάς, όπως ονομάζονται λοιπόν, δεν χρειάστηκε να βιώσουν ποτέ αυτού του είδους τις συνθήκες, όμως γνωρίζοντας την Ιφιγένεια θα θελήσουν να την βοηθήσουν και θα μείνουν για παραπάνω από όσο υπολόγιζαν στην Ελλάδα.

Σε μία στάση τους για καφέ, ζητούν ένα μπισκότο και τότε είναι που συνειδητοποιούν πως οι Έλληνες δεν έχουν μάθει ακόμη τι σημαίνει αυτή η λέξη. Έτσι, θα γεννηθεί στη σειρά μια ιστορία που μοιάζει αρκετά με αυτή της οικογένειας Παπαδοπούλου, της οικογένειας που έφερε τα μπισκότα στην χώρα. Το ζευγάρι που είναι γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες θα πρωτοπορήσουν και ο ρόλος τους θα είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη του σίριαλ.

Κόκκινο Ποτάμι νέο ζευγάρι

''Σπάραξε'' το twitter με τη σκηνή του Ιωάννη Παπαζήση

Η συνέχεια για την πετυχημένη σειρά του Open ''Κόκκινο ποτάμι'' είναι γεγονός με την πρεμιέρα να κρατάει το κοινό σε ένταση, αφού σκηνές ήταν πολύ αληθινές με τον τρόμο και την αγωνία να επικρατούν.

Τα νούμερα τηλεθέασης μπορεί να μην ήταν τα αναμενόμενα αλλά τα σχόλια στο twitter δεν έλειψαν. Συγκεκριμένα, ο ρόλος του Μίλτου σχολιάστηκε ιδιαίτερα με τον Ιωάννη Παπαζήση να δίνει ολοκληρωτικά τον εαυτό του και να καταπλήσσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ημέρα με πρεμιέρες χθες (2/10) - Πώς τα πήγαν σε νούμερα το Κόκκινο Ποτάμι και το Μια Νύχτα του Αυγούστου

Το Κόκκινο Ποτάμι: «Κλαίω από τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα» - Θρίαμβος στο Twitter για την πρεμιέρα της σειράς