Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Σοφία Χατζηπαντελή ολοκλήρωσε την αποστολή της στο GNTM 5 και αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο το κοινό θέλει διακαώς να τη δει και πάλι στην κριτική επιτροπή (δείτε εδώ τι συζητείται για την επιστροφή της).

Μπορεί το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό να τη γνώρισε μόνο για λίγο καιρό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση, τόσο με την εντυπωσιακή εμφάνισή της όσο και με τις ατάκες της.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Σοφία Χατζηπαντελή καταγωγή

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Οι γονείς της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και έτσι πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα με εκείνους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει και μία φωτογραφία τους από τα νιάτα τους.

Όπως θα δείτε, το μοντέλο είναι ίδιο με τη μαμά του, η οποία έχει χαρακτηριστικά έντονα φρύδια, όχι βέβαια ενωμένα όπως και η κόρη της. Η ομοιότητα ωστόσο είναι πολύ μεγάλη!

Σοφία Χατζηπαντελή γονείς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι...» - Η απάντηση της Μαίρη Βιτινάρος στο ειρωνικό σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή για τo GNTM 5

Δεν είχε πάντα αυτή την εμφάνιση - Πώς αποφάσισε να αφήσει ενωμένα τα φρύδια της η Σοφία Χατζηπαντελή