Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη 25/10, καθώς αγαπημένη ηθοποιός, που είχαμε γνωρίσει ως μικρό κοριτσάκι στη σειρά ''Η ώρα η καλή'' έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα έγινε μανούλα.

Ο λόγος για την Ούρσουλα βλάχου, που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι. Εμείς είχαμε μάθε να τη βλέπουμε ως η μικρή Νάταλι, αλλά πλέον έχει άλλη ιδιότητα της ζωής, με το παιδάκι της να τη συμπληρώνει (δείτε εδώ τις συγκινητικές δηλώσεις του Πετρετζίκη για τον ερχομό του γιου του).

Η Ούρσουλα Βλάχου έγινε για πρώτη φορά μαμά

Ούρσουλα Βλάχου

Πού είναι και τί κάνει σήμερα ο τηλεοπτικός της μπαμπάς, Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς του Ελληνικού κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης καθώς κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των πάντων. Να τονίσουμε πως ο ίδιος συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009.

Μάλιστα, η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση στο θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του το 1981. Πλέον έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας -δείτε εδώ τί επάγγελμα αποφάσισε να ακολουθήσει.

Τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011 σε κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα. Μάλιστα, πρόσφατα ο παραγωγός του ΣΚΑΙ, Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία, που κατόπιν δημοσίευσε στο facebook. Όπως θα δείτε ο χρόνος είναι φίλος του, αφού στα 69 του εξακολουθεί να είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας.

Πάνος Μιχόπουλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εξιτήριο από το μαιευτήριο με κλάματα - Η συγκίνηση της Λαόυρας Νάργες και τα πρώτα λόγια μετά τη γέννα

Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο - Ο Χρήστος Σαντικάι κρατάει στα χέρια του το μωρό της Λάουρας Νάργες