Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» αποτέλεσαν μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικές επιτυχίες του Mega. Ένας από τους χαρακτήρες που σίγουρα τράβηξε την προσοχή πολλών, ήταν αυτός της «Μάτας» της τραγουδίστριας που άνοιγε το πρόγραμμα στο κέντρο, την οποία υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η πανέμορφη Στέλλα Γιαμπουρά.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Στέλλας Γιαμπουρά έγινε όταν ήταν ακόμη 14 ετών. Τότε, επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ταύρος με Τοξότη». Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Γιάννη Βούρο, τη Πέγκυ Σταθακοπούλου και τη Μαρία Ιωαννίδου, ωστόσο μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως τα Μαύρα Μεσάνυχτα ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές δουλειές της.

Η ίδια πέρα από την υποκριτική έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ μιας και το 2000 αναδείχθηκε Μις Γιανγκ στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1, ενώ επέστρεψε στον διαγωνισμό το 2002, κατακτώντας τον τίτλο της Β’ Σταρ Ελλάς.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε τη σεζόν 2015-2016, όταν εμφανίστηκε στη σειρά «Προδοσίες» του ΣΚΑΪ, ενώ πριν από κάποιο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε δεχθεί πρόταση για να μπει στο Survivor.

«Το σκέφτομαι θετικά, μου αρέσουν τα αθλήματα. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Ισχύει ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ανοιχτοχέρης και πολλοί δελεάζονται. Έχω συμβουλευτεί φίλους μου που έχουν πάει στο Survivor για το πώς είναι. Μου έχουν πει ότι είναι πιο σκληρό απ’ ό,τι φαίνεται», είχε πει χαρακτηριστικά, ωστόσο στη συνέχεια, δεν εμφανίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Στέλλα Γιαμπουρά από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» σήμερα

Η Στέλλα Γιαμπουρά παραμένει εξαιρετικά ενεργή στα social media ενώ συνεχίζει να ασχολείται και με την υποκριτική. Πλέον ωστόσο είναι μελαχρινή, ενώ στα 41 της έχει καταφέρει να διατηρήσει αψεγάδιαστη την εντυπωσιακή σιλουέτα της, ενώ δεν είναι η μόνη ηθοποιός της σειράς που έχει αλλάξει σημαντικά την εμφάνισή της (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η "Πέννυ").

Στέλλα Γιαμπουρά πώς είναι σήμερα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με μακρύ σκούρο μαλλί και μανούλα δύο αγοριών - Αγνώριστη η Λίλα από τους singles

Ήταν ο μικρός φίλος της Στέλλας - Ολόκληρος άντρας χωρίς ξανθά μαλλιά ο Μιλτιάδης από το ''Είσαι το ταίρι μου''