Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το «Αυτή η Νύχτα Μένει» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/10) και μία από τις πρώτες σκηνές που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο ήταν ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης ως «Στρατής» στο νυχτερινό του κέντρο.

Η Δέσποινα Βανδή δε θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει τον αγαπημένο της στο νέο του τηλεοπτικό βήμα και μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μία φωτογραφία από τη στιγμή του χορού του.

Άλλωστε, το όνομά της το μελέτησε πολύς κόσμος χθες βράδυ, μιας και δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Twitter που ζήτησαν να κάνει ένα guest ως τραγουδίστρια στο μαγαζί.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για το Αυτή η Νύχτα Μένει και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή Αυτή η Νύχτα Μένει

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας, ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. Πρώτος στόχος του ο Στέλιος (Γιάννος Περλέγκας), που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά. «Τι σε έπιασε ξαφνικά και τα βάζεις με τα μαγαζιά;», τον ρωτάει και ο Χρήστος του απαντάει: «Θέλω να κάνω κάτι καλό για τον τόπο μου! Είναι μέσα στην παρανομία και τη δυσοσμία και εκμεταλλεύονται τις γυναίκες για τον κάθε λιγούρη».

Την ίδια ώρα, ο Στρατής παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Η μοναδική γυναίκα που αγάπησε του είχε προτείνει να φύγουν μαζί, αλλά εκείνος αρνήθηκε: «Ο Χρήστος; Τα παιδιά; Πώς θα φύγεις;», της είχε πει και εκείνη του είπε πως τον αγαπάει!

Αυτή η Νύχτα Μένει νέο επεισόδιο 11/10

Όμως ο χωρισμός τους ήταν μονόδρομος. Κι όσο κι αν προσπαθούν οι γύρω του, που γνωρίζουν την αλήθεια, να τον κάνουν να προχωρήσει, εκείνος επιμένει: «Για εσάς μπορεί να πέρασαν εικοσιπέντε χρόνια, για εμένα όμως δεν πέρασε ούτε μία μέρα». Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά… όμως το «ντου» της αστυνομίας μέσα στη νύχτα τη φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: «Άμα μια γυναίκα λέει όχι...» - Ο Στρατής καταδίκασε την παρενόχληση της Ζέτας από τον Θανάση

Αυτή η Νύχτα μένει: «Πρώτη φορά...» - Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Μαυρομάτη για την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη