Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί να έφυγε από τη ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας, ωστόσο ο Δημήτρης Μακαλιάς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για μία άλλη απώλεια, η οποία τον έχει σημαδέψει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο ίδιος ήταν 30 ετών, ο αδερφός του άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας τεράστια θλίψη σε όλη την οικογένεια, ενώ όσος καιρός κι αν περάσει πάντα θα τον θυμούνται με πολύ αγάπη. Αυτό ακριβώς έδειξε και η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού.

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά για τον θάνατο του αδερφού του

«Αν μετράω σωστά τα κεράκια είμαστε 35 χρόνια πίσω….αν σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Μακαλιάς αδερφός

Δημήτρης Μακαλιάς ανάρτηση

Συγκινήθηκε όλο το πλατό με την εξομολόγηση του ηθοποιού για την απώλεια αυτή

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή "ΕΜΕΙΣ" την Τρίτη 13/9, μία εκπομπή που είχε δεχθεί πολλές ανατροπές πριν την πρεμιέρα, και μίλησε για το γεγονός πως έχασε τον αδερφό του πριν από μερικά χρόνια και αυτό είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα.

Το γεγονός, μάλιστα, πως δεν μπορεί να τον έχει δίπλα του όσο μεγαλώνει τα παιδιά του, αλλά και το ότι δεν έχει προλάβει να του πει όσα θα ήθελε, είναι μερικά από τα λόγια του, τα οποία συγκίνησαν ολόκληρο το πλατό.

«Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που σε συγκινεί σε πολλά επίπεδα παρά πέρα. Δεν είναι μόνο η απώλειά του αλλά μπορεί να συγκινηθείς σε στιγμές που δεν τον έχεις κοντά σου, όπως σε μια ευχάριστη στιγμή, στο γάμο σου ή στη γέννηση του παιδιού σου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να είναι η Κεφαλονιά, που κάθε φορά μου θυμίζει ένα κομμάτι της δικής μας σχέσης. Υπάρχουν πολλά σημεία που περνώ και μου θυμίζουν τον αδερφό μου κι έχουμε ζήσει. Θα ήθελα λίγο χρόνο ακόμα να του μιλήσω κι ειδικά όταν είναι σε τέτοια ηλικία, δεν τα έχεις πει όλα. Δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, που λες ό,τι είχα να πω το είπα. Είναι από τις περιπτώσεις που λες δεν τον χόρτασα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος! Πέθανε ο πασίγνωστος ηθοποιός Σάκης Πετκίδης

Πενθεί ο κλάδος της δημοσιογραφίας - Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου