Από TV24 Team

Η νέα σεζόν της Γης της Ελιάς έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και έτσι η Ιφιγένεια Τζόλα έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Η νεαρή ηθοποιός ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και απόλαυσε μία υπέροχη βραδινή έξοδο μαζί με έναν καλό της φίλο.

Μπορεί τις περισσότερες μέρες να τη βλέπουμε να περνάει τον χρόνο της μπροστά και πίσω από τις κάμερες με τον συμπρωταγωνιστή της, Διονύση Παπανδρέου, ωστόσο αυτή τη φορά, ο νεαρός ηθοποιός δε τη συνόδευσε στην έξοδό της.

H έξοδος της Ιφιγένειας Τζόλα σε νυχτερινό κέντρο

Συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια Τζόλα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και μάλιστα διασκέδασε με την ψυχή της. Χόρεψε, τραγούδησε και μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram.

Τζόλα Μαζωνάκης

Το πρόσωπό της πίσω από τις κάμερες

H Ιφιγένεια Τζόλα έχει κλέψει πολλές καρδιές ως Βασιλική, στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Όταν σε ηλικία οκτώ ετών βγάζεις εις πέρας έναν απαιτητικό ρόλο όπως αυτός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, τότε το μέλλον είναι δικό σου. Δεν πέρασαν παρά μόνο δύο χρόνια και η δεκάχρονη τότε Ιφιγένεια παίρνει μέρος στην, πιθανότατα, μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή που έγινε ποτέ: στην εμβληματική σειρά του MEGA ,’Το Νησί’…

Ακολούθησε η συμμετοχή της στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, 8 Λέξεις, ενώ αμέσως μετά ήρθε το επόμενα και μεγάλο βήμα. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε δημοφιλή σειρά στην prime time ζώνη. Η Βασιλική και η απαγορευμένη σχέση της με τον Φίλιππο έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα…

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι μόλις 21 ετών και έχει μπει στον κόσμο της υποκριτικής από την ηλικία των οκτώ ετών. Παράλληλα με την δουλειά της σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, ενώ έχει μια αδερφή, την Ρενέ, με την οποία μοιάζουν αρκετά εξωτερικά (δείτε φωτογραφίες της εδώ). Στην σειρά ‘Το Νησί’, μάλιστα, είχαν παίξει μαζί, υποδυόμενες δύο μικρές και πολύ αγαπημένες φίλες.

Η αλήθεια είναι πως τόσο στα social media της όσο και μπροστά στις κάμερες εκπομπών η Ιφιγένεια έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Το Tv-24.gr μίλησε με συμπρωταγωνιστές της Ιφιγένειας για να μάθει τι άνθρωπος είναι, να μάθει τι συμβαίνει, αν υπάρχουν ποτέ στιγμές έντασης κι αν σκοτεινιάζει ποτέ το πρόσωπο αυτό και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μας είπε μια κακιά κουβέντα!

Ιφιγένεια τζόλα

Το 21χρονο κορίτσι έχει κλέψει τις καρδιές τόσο των τηλεθεατών όσο και των συντελεστών των σειρών που έχει συνεργαστεί. Το χαμόγελό της δεν σβήνει ποτέ, είναι αρκετά συγκρατημένη για την ηλικία της και καθόλου... "ψωνισμένη", όπως μας τόνισε ένας συνάδελφός της.

Όπως φαίνεται η Ιφιγένεια μεγαλώνοντας θα μας απασχολήσει πολύ αφού έχει ξεκινήσει και φαίνεται πως χαράζει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα και του Διονύση Παπανδρέου που έφερε εκατοντάδες αντιδράσεις

Χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου - Το βίντεο της Ιφιγένειας Τζόλα που έφερε θύελλα αντιδράσεων