Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (29/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Δημοσθένης καταλαβαίνει πως η Ασπασία πήρε λεφτά από το χρηματοκιβώτιό του και τη διώχνει από το σπίτι.

Μπορεί ο Δημοσθένης να έχει δείξει ένα πιο τρυφερό πρόσωπο με την Αθηνά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως παραμένει σατανικός και αιμοβόρος και δεν έχει πρόβλημα να τα βάλει μέχρι και με την ίδια του τη γυναίκα, αν αυτή σταθεί εμπόδιο στις δουλειές του.

Τι θα δούμε σήμερα (29/9) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 11

Η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης.

Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της.

Τι θα δούμε αύριο - Επεισόδιο 12 (Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου)

Η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της. Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία. Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου.

Γη της Ελιάς Μάνος Μυρτάλη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Όλη η σειρά είναι δική τους!» - Φίλιππος και Βασιλική το εθνικό ζευγάρι του Twitter

Γη της Ελιάς: Τον καταριόταν μέρα νύχτα και τώρα την κρατά στο χέρι - Ο Πότης ανακαλύπτει το βρώμικο σχέδιο της Αρετής