Από TV24 Team

Είναι μία από τους πιο ήρεμους και συνεσταλμένους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Η Ιφιγένεια Τζόλα έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό μέσα από τον συγκινητικό ρόλο της «Βασιλικής» της κοπέλας που πάλεψε με θεούς και δαίμονες για να είναι με αυτόν που αγαπάει και στο τέλος δικαιώθηκε.

Η Ιφιγένεια Τζόλα αν και είναι μόλις 22 ετών, έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις μεγαλύτερες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης. Η πρώτη της εμφάνιση έγινε το μακρινό 2010, όταν υποδύθηκε τη μικρή Άννα στην κορυφαία σειρά του Mega, «Νησί».

Έκτοτε ασχολήθηκε ενεργά με την υποκριτική και σήμερα είναι μία από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Γης της Ελιάς.

Οι φωτογραφίες της Ιφιγένειας Τζόλα με «καυτό» μαγιό

Η νεαρή ηθοποιός προτιμά να κρατάει αρκετές πτυχές της προσωπικής της ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο την ίδια στιγμή, είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη μέρα της καθώς και από τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς, με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Διονύση Παπανδρέου, με τον οποίο μάλιστα φημολογείται έντονα πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και συνεργάτες.

Κάπως έτσι, πριν από μερικές ώρες, η αγαπημένη ηθοποιός, κάπου ανάμεσα στα γυρίσματα, θυμήθηκε τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούσε στις διακοπές της και ανέβασε δύο φωτογραφίες από το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στη Σαντορίνη. Φορώντας ένα μικροσκοπικό κίτρινο μαγιό πόζαρε μέσα στην πισίνα και όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές.

Ιφιγένεια Τζόλα μαγιό
Πηγή: Instagram @ifigenia_tzola

Μπορεί η «Βασιλική» της Γης της Ελιάς να είναι ένα συνεσταλμένο κορίτσι, που έχει δεχθεί μεγάλη καταπίεση από την οικογένειά της και κυρίως από τη μητέρα της, ωστόσο η Ιφιγένεια Τζόλα έχει εξελιχθεί σε μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Ιφιγένεια Τζόλα Instagram
Instagram @ifigenia_tzola

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με εξωτικό ντύσιμο στο κέντρο της Μαδρίτης η Ιφιγένεια Τζόλα - Η εμφάνιση που έγινε viral

Μαζί με κούκλο πρωταγωνιστή από τη Γη της Ελιάς - Τα «έσπασε» σε νυχτερινή έξοδο η Ιφιγένεια Τζόλα