Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη βρέθηκε για κάποιες μέρες η Ιφιγένεια Τζόλα για λογαριασμό της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Βάσει σεναρίου, ο χαρακτήρας της, η «Βασιλική» επισκέφθηκε στην Ισπανία τον αδερφό της «Στέφανο» για να του ευχηθεί για τον γάμο του με την «Ελένη».

Μαζί της στο ταξίδι ήταν και ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Διονύσης Παπανδρέου, με τον οποίο έχουν εξαιρετική χημεία τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, ενώ έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο του να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Η Ιφιγένεια Τζόλα, καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ισπανία επέλεξε να κάνει εκκεντρικά ντυσίματα και έντονα μακιγιάζ. Κάπως έτσι, μία εμφάνισή της ήταν αρκετή για να την κάνει να ξεχωρίσει στη βόλτα της, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Μαδρίτης, την Plaza Mayor.

Η εμφάνιση της Ιφιγένειας Τζόλα στη Μαδρίτη

Το spoiler που έδωσε η ηθοποιός για τα νέα επεισόδια

Στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να δούμε την Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, να φτάνει στη Μάνη. Η άφιξη της επηρεάζει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου;

Η άφιξη της Κατερίνα πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου. Όμως, τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται και σύντομα θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στη Μάνη.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Μια τέτοια ανατροπή θα είναι η απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου. Είναι κάτι που θα συγκλονίσει τα δεδομένα της οικογένειας. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που θα επέλθει σίγουρα κάποια στιγμή είναι η κάθαρση προκειμένου να επικρατήσει και πάλι η ισορροπία.

Γη της ελιάς - Φίλιππος και Βασιλική

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θύελλα αντιδράσεων στο instagram με την ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα - Στο πλάι του Διονύση Παπανδρέου

Μαζί με κούκλο πρωταγωνιστή από τη Γη της Ελιάς - Τα «έσπασε» σε νυχτερινή έξοδο η Ιφιγένεια Τζόλα