Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σχεδόν ένα 24ωρο πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Love Island, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως το πρώτο επεισόδιο αναβάλλεται (δείτε εδώ για πότε έχει προγραμματιστεί). Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξέλαβε την εξέλιξη αυτή σαν «σημάδι» όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά στην πρώτη ανάρτηση που έκανε, λίγο αφού κυκλοφόρησε η είδηση.

«Είναι ένα πολύ ωραίο show, είναι feelgood, πολύ ψυχαγωγικό. Στηρίζεται στην αγάπη, στα όμορφα συναισθήματα και στο να δίνει ευκαιρίες, να παίρνεις τον χρόνο σου, να γνωρίζεσαι, χωρίς τις περιττές έννοιες της καθημερινότητας. Κανείς δεν γνωρίζεται με κανέναν.

Ζούμε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, σε μια υπέροχη βίλα στην Τενερίφι. Θα υπάρχουν δοκιμασίες στο παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο θα έρθει κοντά ο ένας με τον άλλον. Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι», είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ριάλιτι.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την αναβολή του Love Island

«Νομίζω είναι σημάδι», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Τι δήλωσε στο Καλό Μεσημεράκι για το Love Island

Μπορεί το Twitter να έχει γεμίσει σχόλια για το Love Island ακόμη κι αν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αφού η πρεμιέρα του ριάλιτι αναβλήθηκε, ωστόσο έχει δημιουργηθεί μεγάλο "σούσουρο" εξαιτίας αυτής της είδησης και στις εκπομπές και τα σάιτ.

Στην εκπομπή, λοιπόν, του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, μίλησε την Δευτέρα 26/9 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που θα παρουσιάζει το σόου και εξήγησε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική έναρξη του παιχνιδιού.

«Είχαμε έναν μικρό κυκλώνα εδώ πέρα, οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες. Δεν είχαμε ρεύμα για 16 ώρες σε όλα τα Κανάρια, όχι μόνο στην Τενερίφη, βγήκε ο στρατός και γενικώς ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη. Αναγκαστικά έπρεπε να μεταθέσουμε την πρεμιέρα για την ασφάλεια όλων μας»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Δεν είναι σαν τους άλλους - Ο ρομαντικός μακρυμάλλης που εισβάλει στο παιχνίδι

Love Island: Τον φωνάζουν "Λου" και ξέρει τι είναι αυτό που γοητεύει τις γυναίκες - Οι πρώτες δηλώσεις του Μυκονιάτη παίκτη