Από TV24 Team

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και τα σχόλια στο Twitter έχουν πάρει "φωτιά" για το Love Island. Τα σχόλια, φυσικά, θα είναι ακόμη περισσότερα μόλις το κοινό δει τους πρώτους παίκτες που έχουν εισβάλει στη βίλα στην Τενερίφη, καθώς όλοι τους είναι πολλά υποσχόμενοι.

Ο Γιώργος Κόρκας είναι ένας από αυτούς και, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους άνδρες που μέχρι στιγμής έχουν μία σιγουριά και φαίνεται πως ξέρουν πως να διεκδικούν τις γυναίκες, ο ίδιος δείχνει μία πιο ρομαντική πλευρά και μιλάει για τα πρώτα ραντεβού.

Ο ρομαντικός Γιώργος Κόρκας στο Love Island

Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες του ριάλιτι

Η πρεμιέρα του Love Island αναβλήθηκε πριν από λίγες ώρες λόγω κακοκαιρίας (δείτε εδώ για πότε έχει προγραμματιστεί τελικά), ωστόσο η αλήθεια είναι πως από τη μέρα που κυκλοφόρησαν τα ονόματα των συμμετεχόντων, το ριάλιτι του έρωτα έχει κινήσει την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είχε γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού, η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαγωνιζόμενους για το Love Island, ωστόσο τελικά το ρόστερ έκλεισε και αναμένεται να κάνει πανικό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ όλα τα βιογραφικά των παικτών).

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα 500 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που ανέρχεται κοντά στα 2.000 ευρώ το μήνα!

Τα πράγματα είναι απλά, όσο περισσότερο κάτσεις, τόσο περισσότερα λεφτά θα βγάλεις. Αν δε είσαι αυτός ή αυτή που θα κερδίσει, θα έχεις +50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό σου! Όχι και άσχημα για να ζεις σε μία βίλα στην Τενερίφη!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Τον φωνάζουν "Λου" και ξέρει τι είναι αυτό που γοητεύει τις γυναίκες - Οι πρώτες δηλώσεις του Μυκονιάτη παίκτη

Love island: Δεν κρατιέται να γνωρίσει τα αγόρια - Η εντυπωσιακή ξανθιά νοσοκόμα που θα δούμε στη βίλα