Από TV24 Team

Πολλοί είναι οι παίκτες που θα βρίσκονται στη βίλα του Love Island, καθώς η αληθινή αγάπη για αυτούς θα βρεθεί στην Τενερίφη, την ώρα που το πορτοφόλι τους θα γεμίζει. Ένα, λοιπόν, από τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν είναι και ο Αλέξανδρος Λουσάι, τον οποίο οι φίλοι του τον φωνάζουν "Λου" και οι πρώτες του δηλώσεις βρίσκονται παρακάτω.

Ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που προτιμούν οι γυναίκες όσον αφορά τον ίδιο και την εμφάνισή του και δεν δίστασε να ειρωνευτεί για το κορμί του και για το πόσο γυμνασμένος είναι.

Ο Αλέξανδρος Λουσάι στο Love Island

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του ριάλιτι - Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Love island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την Δευτέρα 26/9 μια ανακοίνωση ήρθε να αλλάξει τα σχέδια του ριάλιτι αγάπης.

Τα καιρικά φαινόμενα στην Τενερίφη δεν είναι τα κατάλληλα και έτσι από ότι φαίνεται η παραγωγή έχει μείνει λίγο πίσω στα σχέδια της με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να κάνει λίγη ακόμα υπομονή για το 1ο επεισόδιο (δείτε εδώ τα βιογραφικά των 5 κοριτσιών και 5 αγοριών που θα μπουν στο παιχνίδι).

«Το Love Island είναι έτοιμο να ξεκινήσει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μαζί με τους Islanders του παιχνιδιού βρίσκονται ήδη στην εξωτική Τενερίφη!

Το πιο δημοφιλές reality σχέσεων παγκοσμίως, υποσχέθηκε να φέρει το καλοκαίρι στις οθόνες μας μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου όμως τις τελευταίες μέρες, στο «Νησί της αιώνιας Άνοιξης» όπως αποκαλείται η μαγευτική Τενερίφη, επικρατούν τροπικές καταιγίδες.

Τροπική καταιγίδα vs ερωτική καταιγίδα: σημειώσατε 1!

Ως εκ τούτου, η πρεμιέρα του LOVE ISLAND μετατίθεται για την Πέμπτη 29/9 στις 23.15!

Μέχρι τότε, spread the love!».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Είναι σίγουρος πως θα προκαλέσει "πανικό" με την παρουσία του στο παιχνίδι - Ο γραμμωμένος ηθοποιός που βρίσκεται στη βίλα

Love island: Δεν κρατιέται να γνωρίσει τα αγόρια - Η εντυπωσιακή ξανθιά νοσοκόμα που θα δούμε στη βίλα