Από Στέλλα Μούτσιου

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι μία από τις παίκτριες του GNTM, όπως και η Λυδία Κατσανικάκη, η οποία πάσχει από αλωπεκία, καθώς στον τελευταίο κύκλο του διαγωνισμού μόδας κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος ως η μοναδική γυναίκα του παιχνιδιού. Αφού επέστρεψε, όμως, στην κανονική της ζωή, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά για την ίδια, καθώς ο πατέρας της, η μεγάλη της αδυναμία, έφυγε από τη ζωή.

Εννέα μήνες μετά, το μοντέλο θέλησε να δείξει σε όλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως ποτέ δεν τον ξεχνά και ότι κι αν κάνει και έτσι δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο τους. Τα σχόλιά της γέμισαν συγκινητικά σχόλια, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να της δείξουν την στήριξή τους με τον πιο απλό τρόπο.

Η συγκινητική ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη 9 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

«Δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη μου για εσένα. Μου λείπεις μπαμπά», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Το ξέσπασμα του μοντέλου για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για τη δουλειά της

Σε βραδινή έξοδο ο τηλεοπτικός φακός του Happy Day, συνάντησε πρόσφατα την Παρασκευή Κερασιώτη, την δεύτερη φιναλίστ του GNTM 3 και μίλησε αναλυτικά για τον χαμό που είχε δημιουργηθεί πέρυσι με το όνομά της.

Πιο συγκεκριμένα, είχε δεχτεί αρκετά σχόλια, εξαιτίας της απόφασής της να εργαστεί για κάποιο διάστημα ως σερβιτόρα, με την ίδια να αναφέρει πως είναι μια επιλογή που δεν μετανιώνει και αδιαφορεί για όλα τα κακεντρεχή σχόλια.

«Δε θεωρώ πως είναι κακό, είτε είσαι μοντέλο είτε κάνεις κάποια άλλη δουλειά, το να δουλεύεις και ως σερβιτόρα. Ήταν δική μου απόφαση. Πήγα και δούλεψα χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα πουν για μένα. Θεώρησα πως μπορώ να το κάνω και αυτό. Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου και δεν πρόκειται και να την παρατήσω ποτέ. Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άφησε τις πασαρέλες και τάχθηκε στο παιδί της - Αγνώριστη 12 χρόνια μετά το GNTM η Ευαγγελία Κουταλίδου

Ξανθιά και πολλά κιλά μείον - Μία άλλη σήμερα η Ντένια από το πρώτο Next Top Model