Από Στέλλα Μούτσιου

Το βράδυ του Σαββάτου 17/9 η σειρά της ΕΡΤ, Φλόγα και Άνεμος, πραγματοποίησε την πρεμιέρα της και οι τηλεθεατές φάνηκε πως ενθουσιάστηκαν πολύ με τον πλοκή και τις ερμηνείες των ηθοποιών, αφού τα σχόλια στο Twitter είχαν πάρει "φωτιά".

Μαζί με το κοινό, την πρεμιέρα παρακολούθησαν και οι πρωταγωνιστές του σίριαλ, Αργύρης Αγγέλου, Αναστάσης Ροϊλός, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Παπαφωτίου, έχοντας δίπλα τους την σκηνοθέτη Ρέινα Εσκενάζυ. Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε ο Αργύρης Αγγέλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους.

Μαζί στην πρεμιέρα οι πρωταγωνιστές της σειράς Φλόγα και Άνεμος

«Και κάπως έτσι είδαμε όλοι μαζί το πρώτο επεισόδιο του Φλόγα και άνεμος!!! Εύχομαι να το αγαπήσετε, όσο το αγαπήσαμε κι εμείς που δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όσο δουλεύαμε για αυτό! Νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος που μου δόθηκε ο χώρος να υπαρξω ανάμεσα σε τόσο υπέροχους συναδέλφους ! Όχι μόνο όσοι είναι στη φωτό , αλλά ΟΛΟΥΣ που συμμετέχουν !!! Ραντεβού κάθε Σάββατο στις 22:00!», έγραψε ο ίδιος.

Αργύρης Αγγέλου Φλόγα και Άνεμος
Instagram / Αργύρης Αγγέλου

Πως τα πήγε σε νούμερα, όμως;

O έρωτας του Γιώργου Παπανδρέου και της Κυβέλης ζωντανεύει στην οθόνη της ΕΡΤ μέσα από τη σειρά «Φλόγα και Άνεμος». Η νέα σειρά εποχής της δημόσιας τηλεόρασης έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (17/9) και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22:00, όπως αναφέρθηκε ήδη.

Μέσα από 12 συναρπαστικά επεισόδια, μ’ ένα εξαιρετικό καστ έρχονται στο φως τα μυστικά της ερωτικής ιστορίας που κυριάρχησε στη θεατρική και πολιτική σκηνή της χώρας. Ένας έρωτας γεμάτος ανυπέρβλητα εμπόδια, που όμως κατάφερε να ζήσει κρυφά και φανερά, για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της ιστορίας και στο κέντρο δύο από τις σημαντικότερες οικογένειες της χώρας. Πώς, όμως, γνώρισε ο ιδρυτής της μεγάλης πολιτικής δυναστείας την ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου; Μέσα από το καλειδοσκόπιο σε παράλληλη δράση ακολουθούμε τους ήρωες, την Κυβέλη και τον Γεώργιο Παπανδρέου από τα πρώτα τους χρόνια έως τη γνωριμία, τον έρωτα, τον γάμο και τον χωρισμό τους το 1951.

Φλόγα και Άνεμος τηλεθέαση πρεμιέρας

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό και τα σχόλια στο Twitter ήταν αποθεωτικά, ενώ οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Η απήχηση αυτή βέβαια δεν αποτυπώθηκε απόλυτα στην τηλεθέαση μιας και η σειρά ξεκίνησε με μονοψήφια. Συγκεκριμένα, σημείωσε 8,8% στο δυναμικό κοινό (7,1 - 8,5 - 9,1 - 9,8 - 9,6). Βέβαια, δεδομένου ότι οι περισσότερες σειρές της δημόσιας τηλεόρασης κινούνται σε πολύ πιο χαμηλά ποσοστά, το 8,8 της πρεμιέρας του Φλόγα και Άνεμος είναι καλό και πολλά υποσχόμενο μιας και η σειρά έδειξε πως έχει πολλές δυνατότητες.

Prime time

  • ALPHA: Air Force One 9,2
  • OPEN: Κινηματογράφος Majestic 4,1
  • STAR: Jurassic World 12,0
  • Mega: Η Κόμισσα της Κέρκυρας 9,4
  • ΑΝΤ1: Ερωτική συμφωνία 6,2
  • ΣΚΑΙ: Σχέδιο πτήσης 9,7
  • ΕΡΤ: Φλόγα και Άνεμος 8,8

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φέτος παίζει στο «Φλόγα και Άνεμος» - Πώς είναι σήμερα η «Δάφνη», το αστέρι του Μαρκορά από τους Δύο Ξένους

Φλόγα και Άνεμος: Η Κυβέλη στο πλευρό του Παπανδρέου στο νοσοκομείο - Όλα όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς