Από Στέλλα Μούτσιου

Το κανάλι της ΕΡΤ έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τη νέα σεζόν και μία από αυτές είναι και η σειρά "Φλόγα και Άνεμος" που έκανε, μάλιστα, πρεμιέρα στο ERTFLIX την Κυριακή 11/9. Για όσους δεν πρόλαβαν, βέβαια, να δουν το επεισόδιο, έρχεται και η επίσημη πρεμιέρα στις οθόνες όλων των τηλεθεατών μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό και μία γλυκιά γεύση μας δίνει το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και το κοινό συγκινήθηκε με τις ερμηνείες των ηθοποιών, ενώ έχει δημιουργηθεί μεγάλο "σούσουρο" με τα σχόλια που έχουν ακουστεί. Έτσι, η ανυπομονησία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη για όσα θα παρακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν.

Το πρώτο επεισόδιο για το σίριαλ "Φλόγα και Άνεμος"

Η σειρά κάνει ένα ξεκούραστο – εμπρός πίσω, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές στη ζωή της Κυβέλης. Ξεκινά με την Κυβέλη και τον Παπανδρέου στο νοσοκομείο, όταν η πρωταγωνίστρια μαθαίνει για το πρόβλημα υγείας του και τρέχει στο πλευρό του.

Ύστερα, μεταφερόμαστε πίσω στον χρόνο, τότε που η Κυβέλη βρέθηκε έξω από την πόρτα μιας οικογένειας, τότε που ο Γεώργιος Παπανδρέου γεννήθηκε και πήρε αμέσως την ευλογία του παππά της περιοχής.

Φλόγα και Άνεμος

Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της Ιστορίας και στο κέντρο δύο από τις σημαντικότερες οικογένειες στην ιστορία της χώρας. Ένας έρωτας γεμάτος ανυπέρβλητα εμπόδια, που όμως κατάφερε να ζήσει, κρυφά και φανερά, για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Μέσα από την απεικόνιση αυτού του φλογερού έρωτα περνάει όλη η μοίρα της Ελλάδας…

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram / karyofylliakarambeti

Αποκλειστικές λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μια γυναίκα-φλόγα που είχε όλο τον κόσμο στα πόδια της, ακολούθησε τον άνεμο που έφερε ένας και μόνο άντρας στην καρδιά της. Μια φιλία που εξελίχθηκε σε έναν παθιασμένο έρωτα, μια σχέση ζωής που έμεινε ανεξίτηλη στην ιστορία. Η ΕΡΤ1 μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη θρυλική ιστορία αγάπης της μεγάλης ηθοποιού Κυβέλης με τον Γέρο της Δημοκρατίας Γεώργιο Παπανδρέου, που είχε το πιο πικρό τέλος που θα μπορούσε κανείς να προβλέψει και το ΤiVi Σίριαλ βρέθηκε στα γυρίσματα.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του στη νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος», που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τη νέα σεζόν, και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ρέινα Εσκενάζυ και το σενάριο η Ρένα Ρίγγα, ενώ στην ΕΡΤ φέτος θα δούμε και τη σειρά Παραλία.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη Φλόγα και Άνεμος

Μέσα από 12 συναρπαστικά επεισόδια, μ’ ένα εξαιρετικό καστ έρχονται στο φως τα μυστικά της ερωτικής ιστορίας που κυριάρχησε στη θεατρική και πολιτική σκηνή της χώρας. Ένας έρωτας γεμάτος ανυπέρβλητα εμπόδια, που όμως κατάφερε να ζήσει κρυφά και φανερά, για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φλόγα και Άνεμος: Ο ρόλος του Θανάση Τσαλταμπάση στη σειρά

Στον αστερισμό της μυθοπλασίας - Οι 16 σειρές που έρχονται την επόμενη σεζόν