Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ευχηθεί στον γιό της, Δημήτρη ο οποίος έχει τα γενέθλιά του. Η παρουσιάστρια βρήκε ένα βίντεο με τον μικρό της και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μπορεί οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να την κρατάνε πολλές ώρες μακριά από το σπίτι (και όχι άδικα αφού η εκπομπή της σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης) ωστόσο η Φαίη Σκορδά έχει ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της τα δύο της παιδιά, Γιάννη και Δημήτρη.

Ξετρελαμένη η Φαίη Σκορδά με τον γιό της

«Ο Δημήτρης μου!

Να πέσω;

Χρόνια Πολλά καρδιά μου! Σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στην ανάρτησή της.


Συνεχίζει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό και του χρόνου;

Η εκπομπή Τι λες τώρα, μετέφερε ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί το τηλεοπτικό ζευγάρι στην αρχή να έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης με το Πρωινό, ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους όπως και αρκετούς τσακωμούς on air.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η πρωινή εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου θα επανέλθει μετά το καλοκαίρι στις οθόνες μας με το ζευγάρι σε πιο πρωινή ώρα, καθώς θα ξεκινά ένα μισάωρο με 45 λεπτά νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος θα φέρει στις πλάτες του ο Γιώργος Λιάγκας και θα είναι αφιερωμένο στην επικαιρότητα. Στη συνέχεια θα παίρνει πάσα η Φαίη Σκορδά με την ψυχαγωγία και την υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας παρακαλώ πολύ, ΣΚ@ΣΤΕ» - Οργισμένη η Νικολέττα Ράλλη με τις εξελίξεις στην Πάτρα

Είναι ερωτευμένη και το δείχνει - Η απόδραση της Ιωάννας Μαλέσκου στα Μετέωρα με τον σύντροφό της