Από Ελένη Μήτση

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει από την Παρασκευή 11/11 η είδηση θανάτου της αγαπημένης και πολύ ταλαντούχας ηθοποιού, Μίνας Αδαμακη.

Η μάχη με τον καρκίνο τελείωσε για εκείνη, με τον κόσμο να την αποχαιρετά σε πρώτη φάση μέσα από συγκινητικά tweets. Για όσους όμως επιθυμούν να είναι παρόντες στο τελευταίο αντίο, τη Δευτέρα 14/11 ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια ανάρτηση με τις πληροφορίες της κηδείας της.

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα για την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ».

Η συγκινητική τελευταία συνέντευξη της Μίνας Αδαμάκη

Τα πολύ δυσάρεστα νέα για ην υγεία της Μίνας Αδαμάκη έγιναν γνωστά την Παρασκευή 11/11 με την αγαπημένη ηθοποιό να χάνει τη μάχη με τον καρκίνο, που πάλευε αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Για όσους, τους πολλούς δηλαδή τηλεθεατές, που αγάπησαν την Αδαμάκη αξίζει να ξαναδούν την τελευταία της συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα πριν από περίπου ένα έτος, με εκείνη να μιλάει για την πορεία της ζωής της, δηλώνοντας πλήρης.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», ανέφερε η ηθοποιός για το κομμάτι της οικογένειας και της υποκριτικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το Mega αποχαιρετά τη δική του Μίνα - Το συγκινητικό αντίο στην Αδαμάκη

«Έχω βαθιά λύπη...» - Τα πρώτα λόγια της Νένας Μεντή για το θάνατο της Μίνας Αδαμάκη