Από Ελένη Μήτση

Μια δραματική είδηση έγινε γνωστή μέσα στο Σαββατοκύριακο αναφορικά με την κόρη της ηθοποιού Αιμιλίας Υψηλάντη, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 55 της χρόνια.

Συγκλονισμένη παραμένει η οικογένεια αλλά και όσοι έχουν αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια την ηθοποιό, για τη μεγάλη απώλεια που πρέπει να διαχειριστεί. Η ανακοίνωση λοιπόν την οικογένειας αναφέρει αναλυτικά λεπτομέρειες για την κηδεία και το τελευταίο αντίο.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την κηδεία της κόρης της Αιμίλιας Υψηλάντη

«Η κηδεία η επίσημη θα γίνει στην Ακράτα τη Δευτέρα στις 12:30. Μη επίσημα, θα μαζευτούμε τη Τετάρτη στις 19:00 στην ταβέρνα "Βυρίνης" στο Παγκράτη. Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας», ανακοίνωσε η οικογένεια της.

Αιμιλία Υψηλάντη θάνατος κόρης

Η εξομολόγηση της Αιμιλίας Υψηλάντη για την κόρη της

«Η σχέση με την κόρη μου, επειδή είχα χωρίσει και ζούσαμε οι δύο μας, είναι μία σχέση φοβερής εξάρτησης. Και αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το λύσουμε γιατί πια έχουμε μεγαλώσει. Μπορεί να με κάνει οποιαδήποτε στιγμή ό,τι θέλει. Δεν ξέρω κι εμείς όμως πόσο θέλουμε να απεξαρτηθούμε από τα παιδιά μας. Τα χρησιμοποιούμε και εμείς τα παιδιά μας, τους ρουφάμε το αίμα, ζούμε μέσα από αυτά.

Εμένα ας πούμε ακόμη και αν πάει η κόρη μου στην Ανταρκτική, ο ομφάλιος λώρος θα είναι εδώ. Δεν έχει σημασία ούτε πόσο βλέπεις το παιδί ούτε πόσο μιλάς... Η σχέση μάνας- κόρης είναι ό,τι πιο σημαντικό. Αυτή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανέναν άλλο. Όλοι ζητάμε τη μάνα μας. Με τις γυναίκες νομίζω είναι πιο έντονο ακόμη και από τους άντρες. Τον πατέρα σου μπορεί να τον θυμάσαι, είναι άλλο σύμβολο, άλλη σχέση. Τη μάνα όμως, τη ζητάς. Είναι μία σχέση μυρωδιάς...», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θεέ μου, σπουδαίος άνθρωπος...» - Σοκαρισμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη

Δραματικό! Έφυγε από τη ζωή άλλος ένας ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης