Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η αγαπημένη ηθοποιός, Αιμιλία Υψηλάντη καθώς η μοναχοκόρη της, Μαρίνα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένειά της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που απεβίωσε, ωστόσο φίλοι της, της γράφουν μηνύματα αποχαιρετισμού στη σελίδα της στο Facebook.

Αιμιλία Υψηλάντη κόρη

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη

«Η κηδεία η επίσημη θα γίνει στην Ακράτα τη Δευτέρα στις 12:30. Μη επίσημα, θα μαζευτούμε τη Τετάρτη στις 19:00 στην ταβέρνα "Βυρίνης" στο Παγκράτη. Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας», ανακοίνωσε η οικογένεια της, ενώ πρόκειται για ακόμη μία μεγάλη απώλεια που συγκλόνισε το κοινό μετά και από τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη.

Αιμιλία Υψηλάντη θάνατος κόρης

Η εξομολόγηση της Αιμιλίας Υψηλάντη για την κόρη της

«Η σχέση με την κόρη μου, επειδή είχα χωρίσει και ζούσαμε οι δύο μας, είναι μία σχέση φοβερής εξάρτησης. Και αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το λύσουμε γιατί πια έχουμε μεγαλώσει. Μπορεί να με κάνει οποιαδήποτε στιγμή ό,τι θέλει. Δεν ξέρω κι εμείς όμως πόσο θέλουμε να απεξαρτηθούμε από τα παιδιά μας. Τα χρησιμοποιούμε και εμείς τα παιδιά μας, τους ρουφάμε το αίμα, ζούμε μέσα από αυτά.

Εμένα ας πούμε ακόμη και αν πάει η κόρη μου στην Ανταρκτική, ο ομφάλιος λώρος θα είναι εδώ. Δεν έχει σημασία ούτε πόσο βλέπεις το παιδί ούτε πόσο μιλάς... Η σχέση μάνας- κόρης είναι ό,τι πιο σημαντικό. Αυτή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανέναν άλλο. Όλοι ζητάμε τη μάνα μας. Με τις γυναίκες νομίζω είναι πιο έντονο ακόμη και από τους άντρες. Τον πατέρα σου μπορεί να τον θυμάσαι, είναι άλλο σύμβολο, άλλη σχέση. Τη μάνα όμως, τη ζητάς. Είναι μία σχέση μυρωδιάς...», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω βαθιά λύπη...» - Τα πρώτα λόγια της Νένας Μεντή για το θάνατο της Μίνας Αδαμάκη

Δραματικό! Έφυγε από τη ζωή άλλος ένας ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης