Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες η είδηση πως ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μιας και δέχθηκε 15 μαχαιριές ύστερα από καβγά που είχε με άγνωστο άνδρα σε μία καντίνα στην Βαρυμπόμπη.

Ο καβγάς και η επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης. Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων ξεκίνησαν να λογομαχούν για ασήμαντη αφορμή (την ουρά) με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και γνωστός επιχειρηματίας.

Ξαφνικά, ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και είχε σχέση στο παρελθόν με την Τζούλια Νόβα. Βρίσκεται στην εντατική, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μάρκου

Ο Γιάννης Μάρκου είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με την αγοροπωλησίες ακινήτων. Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός στην showbiz μέσα από τη σχέση του με την Τζούλια Νόβα, ωστόσο, πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Το ζευγάρι ήταν μαζί 12 ολόκληρα χρόνια και όλοι θεωρούσαν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Δεν έκρυβαν λεπτό τον έρωτα και την ευτυχία τους, ενώ συχνά το μοντέλο και παρουσιάστρια μιλούσε για την σχέση τους.

Το 2020 ωστόσο και έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας έσκασε σαν "βόμβα" ο χωρισμός τους. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν τα "καρφιά" μεταξύ τους.

Όπως είχε γραφτεί η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού έφερε τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι, με την Τζούλια να απογοητεύεται που θα αργούσε και άλλο η ημέρα που θα παντρευόντουσαν. Έτσι, αποφάσισε να επικεντρωθεί σε εκείνη και σε πράγματα που αγαπάει, θέλοντας να αλλάξει εντελώς κεφάλαιο στη ζωή της.

«Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού, έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμη μια φορά δε θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου, που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα exteme.

Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω επειδή δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της», είχε δηλώσει στο Happy Day τον Ιούνιο του 2020 ο Γιάννης Μάρκου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μου έλεγε ότι δεν...» - Η Τζούλια Νόβα ξεμπρόστιασε τον Γιάννη Μάρκου 2 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Γνωστοί και αγαπημένοι: Οι 4 Έλληνες ηθοποιοί που πέθαναν τον Ιανουάριο του 2022