Από Ελένη Μήτση

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής έγινε γνωστή για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη την Δευτέρα 24/10 στο Super Κατερίνα μιλώντας ανοιχτά για τη γνωριμία τους.

Ο Φώτης Σπύρου λοιπόν, είναι ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και παρέθεσε όσα γνώριζε για την οικογένεια, αφού κάποτε έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και συγκεκριμένα είχε θελήσει να βαφτίσει ένα εκ των παιδιών (δείτε εδώ τη συγκίνηση γνωστής παρουσιάστριας για το ζήτημα).

Ο ηθοποιός που γνώριζε την οικογένεια της 12χρονης

«Γνωρίζω την οικογένεια αυτή, πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή είχαμε πει για να βαφτίσω ένα κοριτσάκι αλλά δεν πρόκειται για την 12χρονη σήμερα», ανέφερε ο Φώτης Σπύρου.

«Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε να ελέγξει τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, δεν άφηνε τρόφιμο για τρόφιμο, δεν άφηνε τίποτα μα τίποτα, δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει. Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πάρα πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μία ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε».

Η οργισμένη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος πριν λίγες μέρες παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο του, πριν λίγη ώρα το απόγευμα της Τετάρτης 12/10 προχώρησε σε μία ανάρτηση όλο νόημα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης (δείτε εδώ την αγανάκτηση της Φαίης Σκορδά λίγες μέρες πριν).

«Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική ξύλο και γαμ@@@ σε κάθε βιαστή…», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η οργισμένη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φως στο Τούνελ: «Αλλάξτε το νόμο επιτέλους!» - Η οργή της Αγγελικής Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής

«Φαίνεται στην κάμερα ο βιασμός με το ανήλικο!» -Σε πλήρη αγανάκτηση στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας