Από Ελένη Μήτση

Το απόγευμα της Τετάρτης 21/9 έγινε γνωστή η νοσηλεία του Σταμάτη Κόκοτα στο Ασκληπιείο Βούλας, μετά από μία αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο μεγάλος τραγουδιστής.

Περισσότερες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του έγιναν γνωστές την Πέμπτη 22/9 από το ''Πρωινό'', κάνοντας φανερές λεπτομέρειες, που η οικογένεια κράταγε μυστικές. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση του παραμένει σταθερή, έχοντας στο πλάι του ο Κόκοτας την γυναίκα και την ανιψιά του.

Οι εξελίξεις για την νοσηλεία του Σταμάτη Κόκοτα στο νοσοκομείο

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Ο Σταμάτης Κόκοτας (Αθήνα, 23 Μαρτίου 1937) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

Κατά τη στρατιωτική δικτατορία συμμετείχε στους χουντικούς εορτασμούς της επετείου της 21ης Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο ανάμεσα σε άλλους ηθοποιούς και τραγουδιστές. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι οι μακριές φαβορίτες του. Ο γιος του, Δημήτρης, είναι επίσης τραγουδιστής.

Είναι δηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Ασχολήθηκε, επίσης, με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Νοσοκομείο Κόκοτας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα ντοκουμέντα σοκάρουν - Ο Πάνος Αργιανίδης τα έσπασε όλα στο κτίριο που είχε ταμπουρωθεί

Πάνος Αργιανίδης: Εξελίξεις με την υπόθεση του μάνατζερ ράγκμπι που απειλεί να αυτοκτονήσει - Τι συνέβη