Από Ελένη Μήτση

Μια μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός άφησε το σανίδι, με την είδηση θανάτου της Ειρήνης Παππά να συγκλονίζει τόσο τους συναδέλφους της αλλά και το κοινό, που την είχε απολαύσει με μοναδικές ερμηνείες σε παραστάσεις.

Το Mega λίγο μετά την ανακοίνωση του θλιβερού συμβάντος, συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη μνήμη της, με βιογραφικά στοιχεία και από καρδιάς δηλώσεις μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών.

Το αντίο του Mega για την Ειρήνη Παππά

Η συγκίνηση του ανιψιού της για τον θάνατό της

Tο πρωί της Τετάρτης 14/9 έγινε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη είδηση σχετικά με μία νέα απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο και αυτή δεν είναι άλλη από τον θάνατο της ηθοποιού Ειρήνης Παππά.

Η ηθοποιός είχε χαράξει μια μακρά πορεία στην ηθοποιία έχοντας καταφέρει μάλιστα να κάνει γνωστό το όνομα της και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Αυτό, που πολλοί δεν ήξεραν ωστόσο είναι το γεγονός, πως ο ηθοποιός Aίαντας Μανθόπουλος ήταν συγγενής και μάλιστα ανιψιός της εκλιπούσας.

Μάλιστα το Super Κατερίνα επικοινώνησε μαζί του λίγο μετά την θλιβερή είδηση, κάνοντας την πρώτοι σε εκείνον γνωστή, εκφράζοντας παράλληλα λόγια καρδιάς για εκείνη.

«Τον τελευταίο καιρό έλειπα στο εξωτερικό. Έχω επιστρέψει στην Ελλάδα λίγες μόλις μέρες. Έλειπα για τουλάχιστον ένα τρίμηνο λόγω μιας επιχείρησης που έχω στο εξωτερικό και δεν γνώριζα τα θέματα υγείας της. Είχα άλλα θέματα.

Δεν είχα επικοινωνήσει μαζί του, βρισκόμουν σε άλλες επαγγελματικές δυσκολίες. Είναι πλήγμα για τον παγκόσμιο πολιτισμό ο θάνατός της.

Η Ειρήνη ήταν ένα πλάσμα έξω από τα όρια της Ελλάδας. Ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα η Ειρήνη. Έλαμπε με το ήθος της, το θάρρος της και την αγάπη της για την Ελλάδα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η πραγματική αιτία πίσω από τον θάνατο του Κώστα Καζάκου - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ