Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ τις δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του) συνεχίζεται μετά την παύση της για τους καλοκαιρινούς μήνες, νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά την κατάθεση της συζύγου του Ελπίδας Νίνου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την Τετάρτη 7/9, και θα στηρίξει όπως λέει τον σύζυγό της, ο οποίος υπενθυμίζεται πως κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Kατερίνα που προβλήθηκε την Τρίτη /9, αυτά είναι όσα πρόκειται να υποστηρίξει η Ελπίδα Νίνου για τις τρεις καταγγέλλουσες.

Αναλυτικά η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου

«Tην πρώτη καταγγέλλουσα την γνώρισα από τη μητέρα της που ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά, λόγω του ότι είχε οικονομικές δυσκολίες και αντιμετώπιζε δυσκολίες και στην προσωπική της ζωή. όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε σε ένα μικρό ρόλο στην παράσταση και έμεινε για τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση.

Εκεί ο σύζυγός μου γνώρισε την καταγγέλλουσα. Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου.
Μια ηθοποιός μου είχε πει ότι σε ένα τραπέζι που είχε γίνει με αφορμή μια βάπτιση στο οποίο είχε παρευρεθεί ο σύζυγός μου μαζί με τον γιο μας και η καταγγέλλουσα είδε την τελευταία να κλαίει στις τουαλέτες και όταν τη ρώτησε τι είχε εκείνη απάντησε αναφερόμενη στο σύζυγό μου: ''εγώ ον αγαπάω και αυτός δεν μου μιλάει».

«Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του συζύγου μου θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα για να μπει στο χώρο δηλαδή ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομετόχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγος μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δύο σήριαλ του εν λόγω καναλιού στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός».

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω ότι δεν τη γνωρίζω, θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ , ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Όταν δε κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό. Δεν μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα από έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού».

Συγκλονίζει μία από τις καταθέσεις του κατηγορούμενου

Αυτό είναι ένα κομμάτι από την κατάθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που αφορά την καταγγελία που έχει δεχθεί για βιασμό κατ' εξακολούθησει. Κάποιες περιγραφές μπορεί να ενοχλήσουν...

«Μία από τις φορές που είχε έρθει στο θέατρο και κάτσαμε μετά το πέρας της παράστασης, στο καμαρίνι μου συνομιλώντας, η καταγγέλλουσα ήταν ακόμα πιο εκδηλωτική από τις προηγούμενες φορές. Μπορώ να πω ότι πραγματικά μου άρεσε σαν γυναίκα. Καθόμασταν και οι δύο στον καναπέ που υπήρχε μέσα στο καμαρίνι μου και με κάθε ευκαιρία με άγγιζε στα χέρια, στα μπράτσα, στο πόδι.

Το δυναμικό και πολλά υποσχόμενο βλέμμα της με διαπερνούσε και όλως αίφνης με πλησίασε, ανέβηκε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει. Είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν αντιστάθηκα σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, ανταποκρίθηκα.

Δε θα ξεχάσω τι σκέφτηκα εκείνη την πρώτη φορά: “Πως με έβαλε έτσι κάτω; Πώς ανέβηκε έτσι πάνω μου”. Ήταν επιθετική, δυναμική. Κι εγώ το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως ήθελα να ικανοποιήσω αυτή μου την ορμή εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν άλλωστε κάτι το οποίο δεν είχα ξανακάνει στο παρελθόν. Ήμασταν και οι δύο ιδιαίτερα ερεθισμένοι και ολοκληρώσαμε πολύ γρήγορα. Ήρθαμε ακόμα μία φορά πιο κοντά. Ούτε που κατάλαβα πως αρχίσαμε τις περιπτύξεις στον καναπέ και μετά στο πάτωμα.

Ήταν όλο πολύ έντονο και παθιασμένο, σχεδόν πρωτόγονο. Υπήρχε μεγάλη ένταση και πολύ πάθος μεταξύ μας. Αφού ολοκληρώθηκε η μεταξύ μας συνεύρεση, σηκωθήκαμε από το πάτωμα και ντυθήκαμε. Της πρότεινα αν θέλει να κάτσει να δει την παράσταση (…) Της απάντησα ότι δε θα παίξει στην παράσταση, καθότι η κοπέλα που κρατούσε μέχρι τότε τον ρόλο θα ακολουθούσε τελικώς στη Θεσσαλονίκη και την καλοκαιρινή περιοδεία, οπότε δεν τη χρειαζόμασταν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτή τη στιγμή ξεκινάμε...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Νίνου για τον αγώνα που δίνουν με τον Φιλιππίδη

Με δάκρυα στα μάτια η Ευαγγελία Μουμούρη για τον Φιλιππίδη - «Δεν είναι εύκολο...»