Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κώστα Κωστόπουλου και της Έλενας Αθανασοπούλου. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός είχε καταγγείλει τον σκηνοθέτη για βιασμό, ωστόσο εκείνος από τη μεριά του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την υπόθεση Κωστόπουλου - Αθανασοπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο σκηνοθέτης αναμένεται να κληθεί από τους εισαγγελείς, ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με την μήνυση που έχει κατατεθεί εις βάρος του από την ηθοποιό. Η Έλενα Αθανασοπούλου υποστηρίζει σε μήνυσή της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη το 2010.

Κώστας Κωστόπουλος Εισαγγελέας

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κωστόπουλος κατέθεσε και ο ίδιος μήνυση κατά της ηθοποιού, μόλις την περασμένη Παρασκευή. Η Έλενα Αθανασοπούλου όμως υποστηρίζει ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα του σκηνοθέτη. Οι δηλώσεις της έρχονται λίγες ημέρες μετά την καταγγελία ηθοποιού Άννας Τσουκαλά, που κατηγορεί μέσω διαδικτύου τον σκηνοθέτης για σεξουαλική παρενόχληση. Παράλληλα, άλλη γυναίκα, που είχε συνεργαστεί με τον ίδιο ως βοηθός σκηνοθέτη, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε χτυπήσει με σημειωματάριο στο κεφάλι.

«Μην μου λέτε το όνομα του...»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (10/5) η Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία που έχει κάνει στον Κώστα Κωστόπουλο και ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Μάλιστα, η Έλενα Αθανασοπούλου εξήγησε πως δεν θέλει καν να ακούει το όνομα του σκηνοθέτη.

«Κάποιες φορές είμαι χαρούμενη, άλλες φορές είμαι νευριασμένη, άλλες φορές είμαι εξοργισμένη, άλλες φορές είμαι εριστική, προκλητική. Τα έχει όλα η διάθεση μου και η ψυχολογία μου. Ένιωσα υπέροχα όταν το έβγαλα από πάνω μου. Ένιωσα υπέροχα γιατί δεν το έβγαλα έτσι κατευθείαν, αλλά είχα κάνει τις έρευνες μου και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θύματα.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πλαίσιο του βιασμού, βιασμός μπορεί να μην υπάρχει άλλος, αλλά υπάρχουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σεξουαλικές κακοποιήσεις, ακραίες και βίαιες συμπεριφορές. Δεν τα γνωρίζω μόνο εγώ αυτά, τα γνωρίζουν και άλλα άτομα. Άτομα με καριέρα, γιατί ακούγεται και το "εγώ ποια είμαι". Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, αυτή είμαι.

Έχω κάνει όλη αυτή την έρευνα και όλα θα βγουν, αλλά όχι στα κανάλια. Θα βγουν στις δικαστικές αίθουσες και θα με στηρίξουν τα ίδια τα θύματα», είπε αρχικά.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Μην μου λέτε το όνομα του! Ας τον λέμε γνωστό σκηνοθέτη! Γνωριστήκαμε κάποιο βράδυ του 2009 σε κοινωνικό πλαίσιο όπου υπήρχαν και άλλα άτομα του χώρου. Δεν ήταν ο Πέτρος και ο Παύλος, ήταν επώνυμα άτομα αφού θέλετε να μιλήσουμε για διασημότητες. Ας είναι αυτά τα άτομα σήμερα με το μέρος της συνείδησης τους».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA μετά την παραίτηση του Κωστόπουλου

Νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο: «Είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου...»