Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/4) ο Πάνος Σόμπολος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα (δείτε εδώ τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή).

Οι δηλώσεις του Πάνου Σόμπολου για την υπόθεση της Πάτρας

«Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Δεν υπήρχε παλαιότερα και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει σήμερα που έχουν αρμόδιες υπηρεσίες τόσα μέσα στα χέρια του. Παλιά πηγαίναμε στα εγκλήματα και το κύριο μέλημα των αστυνομικών ήταν να μην τους χαλάσουμε τα δακτυλικά αποτυπώματα γιατί ήταν το μόνο που είχαν.

Τώρα έχουν χίλια πράγματα στα χέρια τους για να φτάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Η γυναίκα ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν διαπράττει ένα έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Ποτέ. Ο άνδρας αντίθετα έτσι δρα. Η γυναίκα όταν αποφασίσει κάτι, το σχεδιάζει πάρα πολύ καλά, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το δουλεύει από όλες τις πλευρές και όταν καταλάβει ότι είναι η ώρα να προχωρήσει στην εκτέλεση του σχεδίου της, προχωρά. Δεν πάει μία κι έξω», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Πάτρας, σχολίασε: «Υπάρχει τόσο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Οι γυναίκες και οι άντρες όποιας ηλικίας, ένδιαφέρονται να μάθουν την παραμικρή λεπτομέρεια γιατί πρόκειται για ένα πραγματικό θρίλερ. Από την πρώτη μέρα που έσκασε το θέμα, μίλησα σε συναδέλφους και τους είπα ότι αν αποκλειστεί η κληρονομικότητα, και το ιατρικό λάθος, τότε έχουμε εγκληματική ενέργεια και θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα που θα απασχολήσει όχι μόνο την ελληνική κοινωνία αλλά όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα βρούμε την άκρη».

«Η Ρούλα δεν είναι τόσο έξυπνη για να...»

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (13/4) μία παλιά συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, δεν θεωρεί τη Ρούλα τόσο έξυπνη ώστε να στήσει ένα τόσο καλά οργανωμένο έγκλημα και να μην την πάρει χαμπάρι η αστυνομία (δείτε εδώ ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε μέσα στη φυλακή).

«Με το ένα παλικάρι πήγαιναν για αρραβώνα, γάμους και τα συναφή, αλλά απλά δεν έκατσε η φάση. Αυτός ήταν στα καράβια, δεν είχε στο μυαλό του να κάνει γάμο, απλά αυτή ήθελε, ας πούμε με κάποιο τρόπο να είναι μαζί. Ήθελε να τον παντρευτεί. Μπορεί να είναι έγκυος και ότι “κάτσε μαζί μου γιατί είμαι έγκυος”. Το είχε πει και στον φίλο μου αυτό.

Ήταν περίοδος Χριστουγέννων και είχα πετύχει τη Ρούλα, τον Μάνο και μια φίλη τους να κάθονται για καφέ. Είχα πάει και την είχα πλησιάσει κιόλας, δεν ήταν η Τζωρτζίνα μαζί τους. Και της λέω “πώς είσαι;”, “καλά” μου λέει. Της λέω “είσαι καλά;”. Φάνηκε ότι “ωχ με είδανε”, αυτό. Πώς γίνεται να μην κλαίει και να μην στεναχωριέται κανένας, από όλη την οικογένεια, κανένας όμως. Ένα δάκρυ δεν μπορούσε να ρίξει κάποιος;

Από τα συναισθήματα που βγάζουνε προς τα έξω, ναι, πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της. Δεν είναι τόσο έξυπνη για να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος ο Μάνος, πες ότι όντως αυτός δεν φταίει σε κάτι, δεν αναρωτιέσαι ρε φίλε τι έπαθαν τα παιδιά σου;

Τρέμω ότι υπάρχουν τόσα πολλά άτομα τα οποία είναι μπλεγμένα σε αυτή την υπόθεση και κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι γύρω μας και γύρω στα παιδιά μας. Δεν ξέρω πραγματικά. Συζητιέται γενικά στην Πάτρα ότι τον κρατάει για κάποιον λόγο. Ότι κάτι έχει γίνει και τον κρατάει. Τώρα αυτό είναι η σπιτονοικοκυρά, είναι κάτι άλλο, δεν ξέρω», δήλωσε η συμμαθήτρια της 33χρονης.