Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Μεταξύ άλλων απάντησε σε όλους όσους την κατηγορούν ότι αυτή κρύβεται πίσω από τους θανάτους των παιδιών της, ενώ αναφέρθηκε και στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη (δείτε εδώ μία αποκάλυψη που έγινε για εκείνον).

Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά. Πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για τον θάνατό της, για τον θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται Γιώργο. Έχω μείνει μόνη μου εδώ, και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μία σειρά τις σκέψεις μου και τα λάθη που έχω κάνει.

Δεν βρίσκω κάτι να έχω κακό στα παιδιά έστω μία αφορμή. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις κανένας δεν θα έβρισκε. Το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα που δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν ως τέρας» ανέφερε αρχικά. «Κατηγορούμαι με ενδείξεις για την Τζωρτζίνα» τόνισε, έπειτα, για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Για την περίπτωση απόδειξης πως πρόκειται για δολοφονία ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας η 33χρονη είπε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Από μένα δεν υπάρχει αυτό. Από μένα δεν υπάρχει αυτό, από κανέναν αυτό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι, εμείς πήραμε μία ιατροδικαστική.

Εμείς δεν κάναμε επίθεση ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει ο οποιοδήποτε υπεύθυνος από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε.

Όσο για την ιατροδικαστική, δε φέραμε καμία αντίρρηση για τα αίτια θανάτου που έβγαλαν. Εμείς όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο, αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα ποτέ, ενώ είχα μία παθολογική αιτία να το κυνηγήσω; Δηλαδή ποιος άνθρωπος θα το έκανε αυτό;

Μετά μου λένε για το πανάκι. Αν είχα κάνει κάτι κακό, θα πήγαινα εγώ να δώσω το πανάκι ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα. Κατ’ αρχήν έχουμε ξεπεράσει τα προσωπικά δεδομένα, τα έχουμε καταρρίψει. Έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σίριαλ. Ο Μάνος στη ζωή είναι, μπορεί να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ… Ποτέ αυτά τα πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε για τον Μάνο Δασκαλάκη, δήλωσε: «Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά είπε. Είπα ότι δε θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Αυτό είπα και στους δικηγόρους και αυτό είπα να πουν προς τα έξω. Αφού με ρωτάς όμως… Ο Μάνος… Δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα μαζί του, όλα κι όλα μαζί του και μετά έκοψε την επικοινωνία. Δε μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος.

Αν η μάνα των παιδιών του του είχε σκοτώσει τα παιδιά , ή έστω το ένα από τα τρία, και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά, τι να πω… Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες που ήταν άκαρπες. Η στάση του είναι ανεξήγητη».

Συμπλήρωσε, επίσης, πως περίμενε κάτι παραπάνω από τη στάση του και το λιγότερο που θα μπορούσε να της κάνει είναι να τη ρωτήσει “γιατί εμένα; γιατί τα παιδιά μας;”.

«Περιμένω την αλήθεια, έστω και αργά για τα παιδιά μας» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου και επισήμανε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και που της προκαλεί αϋπνίες.

«Η Ρούλα δεν είναι τόσο έξυπνη για να...»

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (13/4) μία παλιά συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, δεν θεωρεί τη Ρούλα τόσο έξυπνη ώστε να στήσει ένα τόσο καλά οργανωμένο έγκλημα και να μην την πάρει χαμπάρι η αστυνομία (δείτε εδώ ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε μέσα στη φυλακή).

«Με το ένα παλικάρι πήγαιναν για αρραβώνα, γάμους και τα συναφή, αλλά απλά δεν έκατσε η φάση. Αυτός ήταν στα καράβια, δεν είχε στο μυαλό του να κάνει γάμο, απλά αυτή ήθελε, ας πούμε με κάποιο τρόπο να είναι μαζί. Ήθελε να τον παντρευτεί. Μπορεί να είναι έγκυος και ότι “κάτσε μαζί μου γιατί είμαι έγκυος”. Το είχε πει και στον φίλο μου αυτό.

Ήταν περίοδος Χριστουγέννων και είχα πετύχει τη Ρούλα, τον Μάνο και μια φίλη τους να κάθονται για καφέ. Είχα πάει και την είχα πλησιάσει κιόλας, δεν ήταν η Τζωρτζίνα μαζί τους. Και της λέω “πώς είσαι;”, “καλά” μου λέει. Της λέω “είσαι καλά;”. Φάνηκε ότι “ωχ με είδανε”, αυτό. Πώς γίνεται να μην κλαίει και να μην στεναχωριέται κανένας, από όλη την οικογένεια, κανένας όμως. Ένα δάκρυ δεν μπορούσε να ρίξει κάποιος;

Από τα συναισθήματα που βγάζουνε προς τα έξω, ναι, πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της. Δεν είναι τόσο έξυπνη για να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος ο Μάνος, πες ότι όντως αυτός δεν φταίει σε κάτι, δεν αναρωτιέσαι ρε φίλε τι έπαθαν τα παιδιά σου;

Τρέμω ότι υπάρχουν τόσα πολλά άτομα τα οποία είναι μπλεγμένα σε αυτή την υπόθεση και κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι γύρω μας και γύρω στα παιδιά μας. Δεν ξέρω πραγματικά. Συζητιέται γενικά στην Πάτρα ότι τον κρατάει για κάποιον λόγο. Ότι κάτι έχει γίνει και τον κρατάει. Τώρα αυτό είναι η σπιτονοικοκυρά, είναι κάτι άλλο, δεν ξέρω», δήλωσε η συμμαθήτρια της 33χρονης.