Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας και για τους δύο γονείς, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Το πρωί της Δευτέρας (11/4), ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό, αποκάλυψε πως λίγο μετά τον θάνατο των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης εδώ και χρόνια κυνηγάει το όνειρό του στη μουσική και έτσι στο παρελθόν είχε δηλώσει συμμετοχή τόσο στο X-Factor, όσο και στο House of Fame.

Έτσι λοιπόν, στην προσπάθειά του να γίνει τραγουδιστής, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε αρχικά συμμετοχή στο The Voice και στη συνέχεια στο Survivor 5.

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για την αίτηση συμμετοχής του Μάνου στο Survivor

H συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά όπου πέθαναν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καθώς την ίδια ώρα η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Από την άλλη, ο Μάνος Δασκαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» όπου σημείωσε για άλλη μια φορά άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης καθώς οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα όλα όσα δήλωσε ο πατέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα αφού σε κάποια στιγμή τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά μετά τον χαμό της Ίριδας. Με την οικογένειά της είχαμε πιο αραιές επαφές. Δεν υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε απλά δεν είχαμε την επαφή που θα έπρεπε.

Οι άνθρωποι πενθούν ακόμα. Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να είναι ψέμα όλα αυτά. Να έχουν γυρίσει τα παιδιά και να είμαστε όλοι κανονικά στις ζωές μας, παρακαλάω κάθε μέρα, δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους...».

Καταλαβαίνετε για τι άνθρωπο μιλάμε αν έχει γίνει έτσι; Για τον πιο χειριστικό που υπάρχει. Γ... τον έρωτα. Για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;»