Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (13/4) μία παλιά συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, δεν θεωρεί τη Ρούλα τόσο έξυπνη ώστε να στήσει ένα τόσο καλά οργανωμένο έγκλημα και να μην την πάρει χαμπάρι η αστυνομία (δείτε εδώ ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε μέσα στη φυλακή).

Οι δηλώσεις της συμμαθήτριας της Ρούλας Πισπιρίγκου για την τραγωδία στην Πάτρα

«Με το ένα παλικάρι πήγαιναν για αρραβώνα, γάμους και τα συναφή, αλλά απλά δεν έκατσε η φάση. Αυτός ήταν στα καράβια, δεν είχε στο μυαλό του να κάνει γάμο, απλά αυτή ήθελε, ας πούμε με κάποιο τρόπο να είναι μαζί. Ήθελε να τον παντρευτεί. Μπορεί να είναι έγκυος και ότι “κάτσε μαζί μου γιατί είμαι έγκυος”. Το είχε πει και στον φίλο μου αυτό.

Ήταν περίοδος Χριστουγέννων και είχα πετύχει τη Ρούλα, τον Μάνο και μια φίλη τους να κάθονται για καφέ. Είχα πάει και την είχα πλησιάσει κιόλας, δεν ήταν η Τζωρτζίνα μαζί τους. Και της λέω “πώς είσαι;”, “καλά” μου λέει. Της λέω “είσαι καλά;”. Φάνηκε ότι “ωχ με είδανε”, αυτό. Πώς γίνεται να μην κλαίει και να μην στεναχωριέται κανένας, από όλη την οικογένεια, κανένας όμως. Ένα δάκρυ δεν μπορούσε να ρίξει κάποιος;

Από τα συναισθήματα που βγάζουνε προς τα έξω, ναι, πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της. Δεν είναι τόσο έξυπνη για να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος ο Μάνος, πες ότι όντως αυτός δεν φταίει σε κάτι, δεν αναρωτιέσαι ρε φίλε τι έπαθαν τα παιδιά σου;

Τρέμω ότι υπάρχουν τόσα πολλά άτομα τα οποία είναι μπλεγμένα σε αυτή την υπόθεση και κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι γύρω μας και γύρω στα παιδιά μας. Δεν ξέρω πραγματικά. Συζητιέται γενικά στην Πάτρα ότι τον κρατάει για κάποιον λόγο. Ότι κάτι έχει γίνει και τον κρατάει. Τώρα αυτό είναι η σπιτονοικοκυρά, είναι κάτι άλλο, δεν ξέρω», δήλωσε η συμμαθήτρια της 33χρονης.

«Κάθε φορά που έφευγε ο Μάνος χανόταν ένα παιδί...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/4) ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και στην πολυσυζητημένη σχέση του πρώην ζευγαριού (δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε πριν λίγες ώρες για τον Μάνο).

«Υπήρχε μια διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και φαίνεται ότι κάθε φορά που ο σύζυγος εγκατέλειπε τη συζυγική στέγη, χανόταν και ένα παιδί. Απ’ ό,τι φαίνεται το βασικό κίνητρο ήταν ο Μάνος. Νομίζω εκεί θα καταλήξει και η δικαστική έρευνα.

Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Η ανακρίτρια έδωσε πολύ μεγάλη βάση στην κατάσταση του ζευγαριού, τι σχέση είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν ερωτήθηκε ο Μάνος τι ακριβώς συνέβαινε με την Μαλένα και την Ίριδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.