Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Για όσους έχουν πίστη στο ζώδιο τους και κινούνται στα ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά τους σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, τότε θα πρέπει σίγουρα να ρίξουν μια ματιά στις σημερινές 30/10 αναλύσεις. Μάλιστα, αυτή την περίοδο ορισμένα ζώδια θα βρεθούν στο κέντρο των εξελίξεων (δείτε εδώ ποια θα είναι αυτά).

Τι θα συμβεί σήμερα 30/10 σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της επόμενης εβδομάδας είστε σε θέση να συνομιλήσετε με οποιονδήποτε. Όχι σήμερα όμως.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχει κάποιο άτομο που δεν έχετε καταφέρει να κατανοήσετε, τώρα είναι η ώρα να προσπαθήσετε να μπείτε στο μυαλό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν χρειάζεται να πιέζεστε για πράγματα που δεν θέλετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας και μπορεί να ασχοληθείτε με περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε.

Προβλέψεις ζωδίων 30/10

ΛΕΩΝ

Μπορεί να έχετε πολλές ανασφάλειες για κάποια επιλογή. Τελικά, όμως, θα διαπιστώσετε ότι το ρίσκο αξίζει τον κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε την αναποφασιστικότητα σας να σας καθυστερήσει σε μια καλή επιλογή.

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσετε υπέροχα αυτές τις μέρες με τους δικούς σας ανθρώπους με καλό φαγητό και μια γλυκιά αίσθηση ισορροπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ένα ενδόμυχο άγχος που μπορεί να αφορά κάποιο εγχείρημα, ένα ειδύλλιο, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να ενεργήσετε σαν ενήλικες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν μη τι άλλο, μπορείτε να σταματήσετε να ασχολείστε με άτομα που συνήθως τα βάζουν μαζί σας ενώ δεν θα έπρεπε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή και θα τα καταφέρετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα αισθανθείτε πανίσχυροι όσο πλησιάζει το σαββατοκύριακο, ειδικά αν υπάρχει κάποιο χαριτωμένο πρόσωπο στην ζωή σας.

E-radio.gr

Τα 5 ζώδια που είναι ιδανικοί συνάδελφοι

ΤΑΎΡΟΣ

Υπομονετικός, αξιόπιστος και σταθερός, ένας συνάδελφος Ταύρος βοηθά στην υποστήριξη νέων πρότζεκτ. Κυβερνούμενο από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και των χρημάτων, αυτό το ζώδιο έχει υπέροχο γούστο και πάντα το βλέμμα στην ποιότητα. Κατανοεί πώς να διατηρεί σταθερά υψηλά πρότυπα και να χτίζει μια αίσθηση πολυτέλειας και ασφάλειας.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Δίνοντας πάντα μεγάλη προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες, ένας παρθένος συνάδελφος δε θα αφήσει ποτέ τίποτα να μείνει μισό ή ατελές. Είναι μεθοδικοί και προσεκτικοί στη διαδικασία και τις αποφάσεις τους, πράγμα που σημαίνει ότι εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια πριν προχωρήσουν. Ενας Παρθένος έχει την ικανότητα να κάνει όλη την ομάδα να κάνει ένα βήμα πίσω και να εξετάσει ένα έργο για οποιοδήποτε ελάττωμα.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι κάποιος που νοιάζεται για εσάς. Επενδύουν συναισθηματικά στην ευημερία των άλλων και αισθάνονται καλύτερα για τη δουλειά τους όταν είναι σε θέση να δουν τον θετικό αντίκτυπο που έχει στη ζωή κάποιου. Οι Καρκίνοι είναι επίσης, αν δεν εμποδίζονται από τον ωροσκόπο τους, φανταστικοί μάνατζερ.

ΖΥΓΌΣ

Είναι διακριτικοί, ευγενικοί, γοητευτικοί και φέρνουν έντονη επιχειρηματική αίσθηση στη δουλειά τους. Ένας υπάλληλος Ζυγος είναι σκληρά εργαζόμενος και πολύ έξυπνος. Είναι ειλικρινείς και πολύ παραγωγικοί. Επίσης, δεν λένε πολλά, αλλά εργάζονται πολύ - είναι σκληρά εργαζόμενοι με εξαιρετικό ηθικούς κανόνες.

ΑΙΓΌΚΕΡΟΙ

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί ως το πιο επίμονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι εργοδότες εντυπωσιάζονται πάντα με την ορμή, την αποφασιστικότητα και τις πρακτικές λύσεις τους. Προτιμούν να έχουν χαμηλά το κεφάλι, να κάνουν χρήσιμες παρεμβάσεις και να εργάζονται για την επόμενη μεγάλη κίνηση.

Pink.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καιρός (30/10): Κυριακάτικη λιακάδα - Μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 30 Οκτωβρίου