Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το tv-24.gr καθημερινά, από νωρίς το πρωί, μοιράζεται μαζί σας τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Μπορεί κάποιοι να μην μείνουν ευχαριστημένοι αλλά... ένας κύκλος είναι η ζωή!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν μήνα που κρύβει μεγάλες δυσκολίες, ενώ και αυτή την εβδομάδα, οι Ανάδρομοι Πλανήτες φέρνουν αναστάτωση.

Τι θα συμβεί σήμερα 29/9 σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Σε περίπτωση που νιώθετε δυσφορία με μια συγκεκριμένη κατάσταση πρέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος γι’ αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να μην αιχμαλωτίσετε αμέσως την καρδιά του άλλου σας μισού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνετε σε εγρήγορση για μια δυσάρεστη τροπή που μπορεί να επέλθει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Προβλέψεις ζωδίων 29/9

ΛΕΩΝ

Πρώτα παρατηρήστε τις καταστάσεις και έπειτα δράστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν στιγμές που θα νοιώσετε άβολα μπροστά σε μία πρόταση, ή και γεγονός που θα αφορά την επαγγελματική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστευθείτε το ενστικτό σας και αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωή σας πρόκειται να μεταμορφωθεί τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην φοβάστε την ανανέωση, τίποτα στη φύση δεν μπορεί να εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει!

ΙΧΘΕΙΣ

Ολα όσα θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό σιγά σιγά θα μετατραπούν σε κάτι καινούργιο.

E-radio.gr

3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να τα ξαναμπλέξουν με τον πρώην τους

ΤΑΎΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΊΟΥ - 20 ΜΑΪ́Ο

Ως σταθερό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, οι γήινοι Ταύροι αντιπροσωπεύουν τη σταθερότητα - είναι αφοσιωμένοι, σταθεροί και δεν κάνουν εύκολα αλλαγές. Η πρακτική σας προσέγγιση στην αγάπη σημαίνει ότι επιλέγετε προσεκτικά τους συντρόφους σας. Δεδομένου ότι είστε ήδη φανατικοί στη διατήρηση της ρουτίνας σας, είναι πιθανό να καλωσορίσετε τον πρώην σας με ανοιχτές αγκάλες.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΊΟΥ - 22 ΙΟΥΛΊΟΥ)

Γλυκοί, ευφάνταστοι, ονειροπόλοι Καρκίνοι, δεν είστε ο τύπος που μπλοκάρει τον πρώην σας στα social media και προσποιείται ότι δεν υπήρξαν ποτέ. Ως ζώδιο του νερού γνωστό για την ενσυναίσθηση, την τρυφερότητα και τη φροντίδα σας, είναι πιθανό να είστε το είδος του πρώην που θέλει να μείνει φίλος με τον πρώην σας - παρά το πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι προφανώς για να κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή!

ΖΥΓΌΣ (22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ-23 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ)

Οι Ζυγοί γυρίζουν συνεχώς πίσω να δουν τι θα μπορούσε να γίνει αλλιώς και επιθεωρούν τις προοπτικές του καθενός σε κάθε κατάσταση. Η ιδιαίτερη ανάγκη σας για σχέση, προσθέτει μια ιδεαλιστική αίσθηση στην προσέγγιση των εpωτικών σας. Θέλετε να κατανοήσετε τους ανθρώπους βαθιά, πράγμα που σημαίνει ότι τείνετε να είστε αρκετά επιεικής με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει τους πρώην σας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανάδρομος Ερμής: Εκκρεμότητες από το παρελθόν χτυπούν την πόρτα - Τα ζώδια που επηρεάζονται

Έντονες οι μέρες - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα 12 ζώδια για άσχημες εξελίξεις