Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (5/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Μανόλης, σε μία στιγμή αδυναμίας αποκαλύπτει πως ο Μαθιός ήταν αυτός που σκότωσε τον Στεφανή (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον γάμο).

Τι θα δούμε στον Σασμό, σήμερα Τρίτη 05 Ιουλίου – Επεισόδιο 170

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικης.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια.

Ο πρωταγωνιστής των Άγριων Μελισσών που πάει στον Σασμό

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έσπασαν το ρόδι για την μεγάλη επιστροφή της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο ο Σασμός ανέβασε τον πήχη φέτος. Κάπως έτσι, με το τέλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, οι πρωταγωνιστές ψάχνουν τον επόμενο σταθμό τους.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως θα μετακομίσει από Διαφάνι... Κρήτη και θα εμφανιστεί στα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Σασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι έτοιμος να μπει στα έγκατα της κρητικής βεντέτας, αφήνοντας πια οριστικά πίσω του τον ρόλο του Μελέτη. Μπορεί ο χαρακτήρας του να μην ήταν αγαπητός στο κοινό, ωστόσο ο ηθοποιός αποθεώθηκε σε πολλές περιπτώσεις από το κοινό και σίγουρα η συμμετοχή του στη σειρά του ALPHA θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευχάριστα νέα για τη σειρά «Σασμός» - Ανακοινώθηκε πως...

Σασμός: Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν - Το σκηνοθετικό λάθος στην εκτέλεση του Καραπάνου