Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο Σασμός να αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της σεζόν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ακόμα και σε αυτή την τόσο προσεγμένη παραγωγή σημειώνονται ορισμένα λάθη. Ένα από αυτά παρατηρήθηκε και στη σκηνή της εκτέλεσης του Καραπάνου.

Όπως είδαμε, όταν ο Καραπάνος έμαθε πως ο Γεράσιμος είναι γιός του, πήρε την απόφαση να αποτρέψει τη δολοφονία του και έτσι πήγε εκείνος στο σημείο όπου του την είχαν στημένη και έφαγε τη σφαίρα στη θέση του.

Λίγο μετά, ο Γεράσιμος έφτασε στο σημείο και ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον πατέρα του πληγωμένο στο δρόμο.

Το σκηνοθετικό λάθος στην σπαρακτική σκηνή του Σασμού

Εύλογη απορία του Twitter και «τρύπα» στο σενάριο και την σκηνοθεσία ήταν το γεγονός ότι ο Γεράσιμος όχι μόνο δεν κάλεσε ασθενοφόρο όταν είδε τον Καραπάνο να αργοπεθαίνει αλλά αντιθέτως, κάθισε δίπλα του και οι δυο τους έκαναν μία συγκινητική - και αρκετά μεγάλη - κουβέντα.

Τι θα δούμε σήμερα (22/6) στον Σασμό

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (22/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και η Μαρίνα θα συνειδητοποιήσει ότι ο Αστέρης έχει προσεγγίσει τον Σταύρο και οι δυο τους θα έρθουν αντιμέτωποι (δείτε εδώ καρέ καρέ τη σκηνή).

Η κατάσταση του Καραπάνου επιδεινώνεται και ο Γεράσιμος δεν φεύγει απ’ το πλευρό του. Θα καταφέρει να τον έχει δίπλα του ή θα τον χάσει για μια ακόμα φορά; Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό, μη γνωρίζοντας ότι αυτή η επίσκεψή τους μπορεί να κρύβει μεγάλες ανατροπές για τη ζωή ενός από αυτούς. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τέλος τα γυρίσματα του Σασμού - Η αινιγματική ανάρτηση της Δανάης Παππά

Σασμός - αποκλειστικό: Το τέλος της Αργυρώς και του Αστέρη