Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (29/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και η Πηνελόπη, ενώ είναι έτοιμη να φύγει για το Παρίσι, δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη που αλλάζει όλα τα δεδομένα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της στη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (29/6) στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από το Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Ο Κυριάκος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην έκπληκτη Ουρανία.

Ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματά του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη που παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι όταν δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη…

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια του έξτρα επεισοδίου των Άγριων Μελισσών

Οι Άγριες Μέλισσες πλησιάζουν προς το τέλος τους και το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τι θα γίνει στο πολυσυζητημένο φινάλε (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο Νίκος Κουρής). Ο ΑΝΤ1 βέβαια την ίδια στιγμή έχει ετοιμάσει ένα έξτρα επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί μετά το τέλος της σειράς και όπως όλα δείχνουν θα έχει παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η παρουσιάστρια που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού, είναι μεγάλη φαν της σειράς και έτσι θα έχει την ευκαιρία να «μπει» στις Άγριες Μέλισσες μέσα από αυτό το έξτρα επεισόδιο.

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο

Το επεισόδιο αυτό θα προβληθεί λίγο μετά το μεγάλο φινάλε το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 7/7. Εκεί θα παρακολουθήσουμε συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και backstage υλικό από τη σειρά που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία 3 χρόνια. Η Ζέτα Μακρυπούλια θα αναλάβει να συντονίσει το πρότζεκτ αυτό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Το τέλος της Κορίνας και του Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες - Γιώργος Σουξές: «Σκοπός του Ακύλα είναι να εκδικηθεί»