Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Από την ώρα που ο Αστέρης βγήκε από τη φυλακή στον Σασμό, έχει βάλει σκοπό του να βοηθήσει την Αργυρώ να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει. Έτσι αποφάσισε να προσεγγίσει τον Σταύρο προκειμένου να έχει μία επαφή με τη ζωή της. Από αυτόν άλλωστε έμαθε και για τον «Γολγοθά» που περνάει.

Στο σημερινό (28/6) επεισόδιο θα τον δούμε να έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρίνα, η οποία μαθαίνει πως ο Αστέρης θα είναι αυτός που θα δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ (δείτε εδώ αναλυτικά τις εξελίξεις).

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Σταύρος προσπαθεί να την καθησυχάσει και να της μεταφέρει τη θετική του διάθεση. Τελικά καταφέρνει να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα όταν εμφανίζεται μαζί με τον μικρό Πετράκη.

Σταύρος Αστέρης Σασμός

Ο Σταύρος ξεσκεπάζει τον Αστέρη στον Σασμό

Σύντομα ωστόσο, ο Σταύρο θα συνειδητοποιήσει πως ο καλός του... φίλος, δεν είναι άλλος από τον μεγάλο έρωτα της Αργυρώς. Έτσι αποφασίζει μια και καλή να τον αντιμετωπίσει και να μην τον αφήσει να συνεχίσει το παραμύθι που του πουλάει.

Έξαλλος, βρίσκει τον Αστέρη και οι δυο τους λογαριάζονται.

Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό - Ο πρωταγωνιστής που θα φέρει τα πάνω κάτω

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έσπασαν το ρόδι για την μεγάλη επιστροφή της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο ο Σασμός ανέβασε τον πήχη φέτος. Κάπως έτσι, με το τέλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, οι πρωταγωνιστές ψάχνουν τον επόμενο σταθμό τους.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως θα μετακομίσει από Διαφάνι... Κρήτη και θα εμφανιστεί στα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Σασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι έτοιμος να μπει στα έγκατα της κρητικής βεντέτας, αφήνοντας πια οριστικά πίσω του τον ρόλο του Μελέτη. Μπορεί ο χαρακτήρας του να μην ήταν αγαπητός στο κοινό, ωστόσο ο ηθοποιός αποθεώθηκε σε πολλές περιπτώσεις από το κοινό και σίγουρα η συμμετοχή του στη σειρά του ALPHA θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού διαλύεται με τραγικό τρόπο

ALPHA: Ξαφνικό φρένο στον Σασμό - Τι συνέβη;