Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (21/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, της οποίας τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, καθώς οι εφιάλτες του Μαθιού μήπως μάθουν για το φονικό του Βασιλική και Νικηφόρος ξυπνούν και πάλι.

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου στον Σασμό – Επεισόδιο 163

Οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους. Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.

Αποκλειστικό: Το τέλος της Αργυρώς και του Αστέρη

Με εξαιρετικά συγκλονιστικές σκηνές, που έχουν να κάνουν με τη θυσία του Αστέρη για να σώσει τη ζωή της Αργυρώς, ολοκληρώνεται για φέτος η επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός». Μάλιστα, αυτές οι συγκεκριμένες σκηνές και το γεγονός ότι ο Αστέρης δίνει το νεφρό του, θα είναι η αρχή για τις εξελίξεις που θα συμβούν στον δεύτερο κύκλο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η απογοήτευση ότι δεν έχει βρεθεί δότης για την Αργυρώ και ο φόβος για τη ζωή της, καθώς οι μέρες περνούν, είναι διάχυτες σε όλη την οικογένεια (δείτε εδώ τις σκηνές που θα μας συγκλονίσουν μέχρι το τέλος).

Όλα όμως αλλάζουν ξαφνικά από ένα τηλεφώνημα που δέχεται η Μαρίνα. Στην άλλη γραμμή είναι ο γιατρός της Αργυρώς, ο οποίος ανακοινώνει στη Μαρίνα τα ευχάριστα νέα: «Κυρία Βρουλάκη, βρέθηκε συμβατός δότης για την Αργυρώ. Θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα και να προγραμματίσουμε την επέμβαση που θα γίνει στην Αθήνα», της λέει και το πρόσωπο της Μαρίας φωτίζεται, μέχρι να ακούσει και κάτι ακόμα που έχει να της πει ο γιατρός: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι ακόμα. Υπάρχει ένας όρος από την πλευρά του δότη».

Σασμός το τέλος της Αργυρώς και του Αστέρη

Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει: «Τι εννοείτε, τι όρος υπάρχει;», τον ρωτάει. Και ο γιατρός αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Αυτός που θα δώσει το νεφρό του στην κόρη σας είναι ο Αστέρης Σταματάκης, ο οποίος όμως απαιτεί να μη μάθει κανείς ότι αυτός είναι ο δότης», της αποκαλύπτει και η Μαρίνα τα χάνει, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σ’ αυτό που της προτείνει ο γιατρός. Όμως δεν έχει παρά δεχτεί. Μπροστά στη ζωή της κόρης της, θα τα δεχόταν όλα!

Ο Αστέρης και ο Μαθιός λένε ψέματα για να πάνε στην Αθήνα

Η Μαρίνα, έχοντας καλά κρυμμένο το μυστικό για τον Αστέρη, ανακοινώνει τα καλά νέα στην Αργυρώ, η οποία μαζί με τον Σταύρο, χαρούμενοι επιτέλους, το γιορτάζουν. Την ίδια ώρα ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του: «Θα πρέπει να πάω στην Αθήνα για το χειρουργείο της Αργυρώς και θέλω τη βοήθειά σου. Θα πρέπει να λείψω κάποιες μέρες λόγω της επέμβασης.

Σκέφτομαι να πούμε ότι θα πάμε στην Ιταλία για μια δουλειά, να δούμε ίσως κάποια μηχανήματα», του λέει . Η αντίδραση του Μαθιού σ’ αυτό που ακούει στην αρχή είναι αρνητική: «Το έχεις σκεφτεί αυτό που πας να κάνεις;», τον ρωτάει, όμως αφού τον βλέπει αποφασισμένο, συμφωνεί με το σχέδιό του: «Ασ' το πάνω μου, θα το κανονίσω εγώ με τη μάνα, δεν θα καταλάβει πράμα», τον καθησυχάζει.

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με άγχος και φόβο την Αργυρώ, ενώ τόσο η Στέλλα όσο και η Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Ο Αστέρης δίνει ζωή στην Αργυρώ

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ο Αστέρης με τον Μαθιό και η οικογένεια της Αργυρώς είναι πλέον ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό και αναχωρούν για την Αθήνα. Οι δύο αυτοί άνθρωποι που αγαπήθηκαν τόσο πολύ, μπαίνουν στο χειρουργείο.

Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα… Η διαδικασία δύσκολη και για τους δύο, καθώς το υγιές νεφρό του Αστέρη θα πρέπει να αφαιρεθεί και να μεταφερθεί στο σώμα της Αργυρώς που έχει μειωμένη νεφρική λειτουργία. Εδώ να σημειώσουμε ότι οι σκηνές μέσα και έξω από το χειρουργείο είναι συγκλονιστικές, καθώς μας περιγράφουν ακριβώς το πώς η αληθινή αγάπη ξεπερνάει τα πάντα!

Όλα πάνε καλά και οι δυο τους αναρρώνουν, χωρίς η Αργυρώ να ξέρει ποιος ήταν αυτός που της χάρισε τη ζωή. Αυτό το μυστικό το κουβαλάει βαριά μόνο η Μαρίνα, η οποία το εκμυστηρεύεται στον Αντώνη, για το πώς πρέπει να το χειριστούν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φεύγουν από τον Σασμό και πάνε στη νέα σειρά του ALPHA

«Δυστυχώς για λόγους τεχνικούς...» - Η αλήθεια για τη συμμετοχή της Πρωτόπαππα στον δεύτερο κύκλο του Σασμού