Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό TV24, η δίκη της Μαρίνας ξεκινά και η κοπέλα καλείται και πάλι να ζήσει τον εφιάλτη της επίθεσής της, με τον Ανέστη να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ωστόσο πάντα κοντά στο πλευρό της ο Μάνος, της στέκεται και προσπαθεί να την εμψυχώσει καθώς η νεαρή κοπέλα ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το σοκ από την επίθεση που έγινε εις βάρος της.

Το δικαστήριο αποφασίζει για τη Μαρίνα

Η Μαρίνα με την καθοδήγηση του Λυκούγρου μιλάει με λεπτομέρειες για όλα όσα έγιναν το μοιραίο εκείνο βράδυ και τελικά πάνε όλα πάνε καλά καθώς το δικαστήριο αποφασίζει να την αθωώσει.

Γη της Ελιάς Μαρίνα

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος είναι χαρούμενος καθώς το Πανεπιστήμιο στην Ισπανία όπου έκανε αίτηση για μεταπτυχιακό τον δέχεται, ενώ η Ελένη βρίσκει έναν διευθυντή για να διαχειρίζεται τα bungalows και πλέον μπορεί, με μεγαλύτερη άνεση, να ακολουθήσει τον Στέφανο στο εξωτερικό. «Ολα είναι τακτοποιημένα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα για να μπορέσω να έρθω μαζί σου και να ζήσουμε επιτέλους τη ζωή μας», του λέει (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης).

Στο μεταξύ ο Κουράκος λαμβάνει μεγάλη διάκριση στην αστυνομία, ενώ το δικαστήριο ανακοινώνει την ετυμηγορία για την υπόθεση της Μαρίνας και την αθωώνει, δίνοντάς της μια μεγάλη ανάσα στην ψυχολογική της πίεση.

Δύο θάνατοι μέχρι το τέλος της σεζόν

Όπως ήδη έχετε μάθει και μάλιστα διά στόματος Αντρέα Γεωργίου, δύο δολοφονίες θα αναστατώσουν τη Μάνη. Ο ένας από αυτούς είναι του Δημήτρη. Όπως έχουμε δει, ο Δημήτρης έχει ξεφύγει πλέον και έχει μπει στο μάτι του Κωνσταντίνου, λόγω της δράσης που έχει αναπτύξει πίσω από την πλάτη του. Την ίδια στιγμή, σε τεντωμένο σχοινί κινείται και η σχέση του με την Αθηνά, καθώς τη φτάνει στα όριά της με τους νέους σκληρούς εκβιασμούς.

Η Αθηνά βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και για μια ακόμα φορά ο φύλακας άγγελός της, ο Ιάκωβος, αναλαμβάνει να «καθαρίσει» την υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης θα βρεθεί νεκρός (δείτε εδώ τι θα συμβεί). Η δεύτερη δολοφονία είναι αυτή του Ανέστη. Ο Ανέστης από την πρώτη μέρα που βγαίνει από τη φυλακή δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους γύρω του και κυρίως στη Μαρίνα και την Ευτυχία. Παράλληλα όμως αρχίζει την παραβατική ζωή με το εμπόριο ναρκωτικών. Ο Ανέστης θα έχει κακό τέλος, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Γη της Ελιάς Ανέστης Δημήτρης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Αρετή παθαίνει έμφραγμα

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Πιάνουν στα πράσα Αθηνά και Ιάκωβο - Γίνονται βούκινο στη Μάνη