Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (31/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και η Αργυρώ έχει αρχίσει να μην αισθάνεται καθόλου καλά με την υγεία της και κάπως έτσι καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός που θα τη σώσει).

Τι θα δούμε σήμερα (31/5) στον Σασμό

Επεισόδιο 151

Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο να ηρεμήσει, αλλά εκείνος την αγνοεί. Ο Σταύρος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα στο γάμο του, κι εκείνη αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει. Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο οποίος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπό του ένα νέο φίλο. Την ίδια στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Καραπάνου παραμένουν άκαρπες, εκείνος επικοινωνεί με τη Στέλλα και τον Μαθιό, για να τους υπενθυμίσει ότι έφτασε η ώρα να ξεπληρώσουν το χρέος τους, απέναντί του…

Αστέρης και Μαρίνα συμμαχούν - Η κρυφή συμφωνία πίσω από την πλάτη της Αργυρώς

Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς στον Σασμό είναι εξαιρετικά δύσκολη και κάπως έτσι, η οικογένειά της προσπαθεί να βρει τρόπο για να τη βοηθήσει. Αυτός που τελικά θα τη σώσει ωστόσο από την Γολγοθά της θα είναι ο Αστέρης.

Αφού η κατάσταση της Αργυρώς φτάνει στο απροχώρητο, η κοπέλα βρίσκει τελικά το κουράγιο και καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα: «Γιατί, Αργυρώ μου, δεν μου είπες τίποτα; Πόσο καιρό το ξέρεις και δεν μου μιλάς;», τη ρωτάει κλαίγοντας.

Η Μαρίνα, απαρηγόρητη, λίγο μετά καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη: «Θα τρελαθώ, Αντώνη μου, δεν θα το αντέξω να το ξέρεις», του λέει. Στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση: «Λυπάμαι, προσπαθούμε με την αιμοκάθαρση, όμως θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε σε μεταμόσχευση νεφρού, δεν έχουμε άλλα περιθώρια», την ενημερώνει και ο αγώνας για να βρεθεί ο κατάλληλος δότης μόλις αρχίζει.

Μαρίνα Σασμός

Στην απόγνωσή της, η Μαρίνα κάνει διαρκώς εξετάσεις προκειμένου να μάθει αν μπορεί να δώσει εκείνη το νεφρό της στην κόρη της. Γρήγορα ωστόσο μαθαίνει πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Ο Αστέρης στο μεταξύ, έχει πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας της Αργυρώς από την Βασιλική, η οποία δουλεύει μαζί της. Κάπως έτσι, ο Αστέρης προσεγγίζει την Μαρίνα και συμφωνούν να γίνει εκείνος δότης για την Αργυρώ με την προϋπόθεση ότι η κοπέλα δε θα το μάθει ποτέ, καθώς θα ήταν αντίθετη με την απόφαση αυτή.

Προκειμένου λοιπόν να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς, ο Αστέρης λέει στην Καλλιόπη πως έχει σκοπό να ταξιδέψει εκτός Κρήτης για μερικές μέρες για να δικαιολογήσει την απουσία του από το σπίτι.

Κάπως έτσι η μέρα του χειρουργείου φτάνει και ο Αστέρης κάνει τα πάντα για να είναι καλά η αγαπημένη του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο μικρός Πετρής είναι γιός του

Αποχωρεί από τον Σασμό και κλείνει σε άλλη σειρά του ALPHA