Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη Γη της Ελιάς, πριν καλά καλά προλάβει να ξεπεράσει την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ο Αλέξης, η Μαργαρίτα πρόκειται να βρεθεί μπροστά σε έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο. Πίσω από τον κίνδυνο αυτό φυσικά δεν βρίσκεται άλλος από τον Θεοδόση και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Μαργαρίτα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν έξω από την πόρτα της βρίσκει παρατημένο ένα σακβουαγιάζ. Όταν το ανοίγει, σαστίσει με τα χρήματα που της έστειλε ο Θεοδόσης και αποφασίζει να μιλήσει στον Κουράκο για να τη βοηθήσει.

Γη της Ελιάς Μαργαρίτα Αλέξης

Εκείνος την παροτρύνει να συνεργαστεί με την αστυνομία για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από όλα και δεσμεύεται να την προστατεύσει. Μάλιστα σύντομα, θα δούμε στη σειρά και τον Δημοσθένη, τον εγκέφαλο της συμμορίας (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο).

Θανάσιμη απειλή για Μαργαρίτα και Αλέξη στη Γη της Ελιάς

Η Μαργαρίτα δέχεται και ενημερώνει τον Αλέξη για τα χρήματα, χωρίς όμως να του πει τη συμφωνία της με την αστυνομία. Ο Αλέξης, όμως, βλέπει αυτά τα χρήματα σαν μια καλή ευκαιρία για να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα και τα κλέβει, ενώ όταν η Μαργαρίτα δεν τα βρίσκει, αμέσως κατηγορεί τον Αλέξη. Την ίδια στιγμή δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι και τους απειλούν με όπλα, αναζητώντας τα χρήματα.

Τι θα δούμε στο φινάλε της Γης της Ελιάς

Πολλά έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, καθώς οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα είναι καθοριστικές. Ωστόσο, όσο πηγαίνουμε προς το φινάλε του φετινού κύκλου, πολλά πράγματα θ’ αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους και άλλα τόσα θα δείχνουν ότι «ανοίγουν» για τις νέες εξελίξεις τη σεζόν που θα έρθει.

Σε οκτώ εβδομάδες από τώρα αναμένουμε το μεγάλο φινάλε της σειράς. Ως τότε θα δούμε να κλείνουν περίπου επτά ιστορίες από αυτές που μας απασχόλησαν όλο αυτό το διάστημα. Τι θα γίνει όμως στο τέλος, πώς θα κλείσει αυτή η σεζόν; Καταρχάς να σας αποκαλύψουμε ότι η Μυρτάλη δεν θα είναι ποτέ ξανά με τον Στέφανο, ενώ, όπως θα δούμε, ο χαρακτήρας της θα εξελιχθεί σε πολύ ηγεμονικό και αλαζονικό, παίρνοντας στοιχεία από αυτά του πατέρα της (δείτε εδώ ποιο άλλο ζευγάρι θα χωρίσει).

Η Ιουλία, θα αποδεχτεί τελικά ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί και μάλιστα θα συνεχίσει τον γάμο της με τον Κουράκο χωρίς σύννεφα, μιας και οι δύο έχουν καταλάβει ότι αυτό που μετράει πιο πολύ είναι να είναι καλά οι δυο τους. Ο Στάθης θα συνεχίσει τη σχέση του με την Εύα, ενώ θα αποδεχτεί και τον Φίλιππο. Ο Ισίδωρος θα καταφέρει να φτάσει στα ίχνη του παιδιού της Αντιγόνης και μάλιστα θα μπορέσει να το δει κιόλας.

Γη της Ελιάς φινάλε

Οπως θα δούμε στο τέλος, πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους, θα βρουν τη λύση τους και η τελευταία σκηνή είναι και πάλι χαρούμενη, σχεδόν όπως γίνεται σε όλες τις σειρές του Αντρέα Γεωργίου. Οπως μας έχει συνηθίσει λοιπόν, κάτι σαν αποχαιρετισμός θα είναι το τέλος της σεζόν. Μαζεμένο όλο σχεδόν το καστ της σειράς σε ένα χαρούμενο γεγονός, που δεν είναι άλλο από τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο και φυσικά τη βάφτιση της κορούλας τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Αυτή η ηθοποιός θα παίξει την Ασπασία - Τα πάνω κάτω στη σειρά

Πασίγνωστη και κούκλα ηθοποιός - Αυτή είναι η σύζυγος του Τάσου Ιορδανίδη από τη Γη της Ελιάς