Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί το Star να «έκοψε» ξαφνικά την Elif, ωστόσο το TV24 συνεχίζει τη σειρά από εκεί που έμεινε και μάλιστα σας έχει ένα καυτό αποκλειστικό για τον Μαχίρ και την επίθεση που θα κάνει στη μητέρα του.

Η Μελέκ καταφέρνει να σωθεί από τον πνιγμό της Κιγιμέτ και η Φικρέτ ξεκινάει έρευνες για να βρει αποδείξεις για την ενοχή της σατανικής γυναίκας. Μέχρι και ο Μαχίρ γυρίζει την πλάτη του στη μητέρα του μετά απ’ ό,τι έκανε.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η Κιγιμέτ πιστεύει πως έχει σκοτώσει τη Μελέκ και εκείνη την ώρα έρχονται οι γιατροί και κρύβεται στην ντουλάπα. Κάποια στιγμή βρίσκει τρόπο να ξεφύγει, ενώ ο γιατρός καταλαβαίνει πως η Μελέκ έχει χάσει τις αισθήσεις της και την επαναφέρει στη ζωή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, στη γειτονιά η Λεμάν πάει στο μαγαζί του Τουφάν και βρίσκει εκεί το πιάτο της και καταλαβαίνει πως ο Εμιρχάν είχε πει ψέματα. Επιστρέφει σπίτι και μπροστά σε όλους λέει: «Βρήκα το πιάτο που μου έλειπε στο μαγαζί του Τουφάν».

Elif Κιγιμέτ

Η Ζουλιντέ σοκάρεται και ζητάει εξηγήσεις από τον γιο της για τα ψέματά του. Εκείνος θυμώνει: «Ο μπαμπάς μου είχε πυρετό και ήθελα να τον βοηθήσω! Δεν είπα την αλήθεια γιατί συνέχεια θυμώνετε μαζί μου! Βαρέθηκα πια», τους φωνάζει και φεύγει. Στην έπαυλη φτάνει η Ασλί για να δώσει στον Κερέμ να υπογράψει κάποια χαρτιά και εκείνος καταλαβαίνει πως η κοπέλα μαζί με τον Μαχίρ επικοινωνούν στο τηλέφωνο και νιώθει άβολα πιστεύοντας πως και οι δύο διατηρούν «κρυφή ατζέντα».

Η δικηγόρος Φικρέτ επισκέπτεται τη Μελέκ και εκείνη της εξιστορεί όλα όσα έγιναν στη φυλακή με το τηλέφωνο και τη Φιντάν και πως κατέληξε τελικά στην εντατική. Στη συνέχεια θυμάται πως κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει: «Κοιμόμουν και ένιωσα πως κάποιος προσπάθησε να με πνίξει για να με σκοτώσει». Η Φικρέτ είναι βέβαιη πως η Κιγιμέτ κρύβεται πίσω από αυτό. Στη συνέχεια η δικηγόρος πάει να βρει τον γιατρό και του ζητάει εξηγήσεις που απέκρυψαν ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, αλλά εκείνος λέει πως είναι αδύνατον να συνέβη κάτι τέτοιο και πως η ασθενής ίσως είχε παραισθήσεις εξαιτίας της κατάστασής της. Ωστόσο η Φικρέτ ζητάει να δει τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείο.

Η Ασλί λέει στην Ελίφ: «Ορίστηκε ημερομηνία για τη δίκη της Μελέκ και σύντομα θα είμαστε ξανά όλοι μαζί», αλλά η Κιγιμέτ που τις κρυφακούει έχει άλλα σχέδια. Η Χουμεϊρά συναντάει τον Λεβέντ και του εξομολογείται όσα νιώθει για εκείνον ενώ του ζητάει να γυρίσει στη δουλειά του, αλλά εκείνος αρνείται. Ο Μαχίρ πάει να δει τη Μελέκ και εκείνη του λέει για την απόπειρα δολοφονίας που της έγινε!

Φικρέτ & Κιγιμέτ αντιμέτωπες στην Elif

Η Φικρέτ θεωρεί τη νούμερο ένα ύποπτη για τα όσα συμβαίνουν στη Μελέκ την Κιγιμέτ και έτσι πηγαίνει να την αντιμετωπίσει στα ίσα. «Η δίκη πλησιάζει και είπα να μη γνωριστούμε πρώτη φορά εκείνη τη μέρα», της λέει η δικηγόρος και η Κιγιμέτ της απαντάει: «Εχω ακούσει πολλά για εσάς. Αλλά θεωρώ πως το να αναλάβετε την υπόθεση της Μελέκ μόνο κακό θα σας κάνει». Η Φικρέτ της απαντάει: «Εχετε δίκιο, δεν έχει ενδιαφέρον το να αθωώνεις έναν αθώο! Αλλά αν είχα αναλάβει εσάς θα ήθελε πολλά κότσια και αντοχές για να σώσω έναν ένοχο». Και συμπληρώνει: «Να ξέρετε πως η Μελέκ κατάφερε και σώθηκε», με την Κιγιμέτ να προσπαθεί να κρατήσει τον θυμό της.

Η κάμερα «μίλησε»

Ο Μαχίρ συναντάει την Κιγιμέτ και την πιέζει να σταματήσει να προκαλεί συνέχεια κακό: «Προσπάθησες να σκοτώσεις τη Μελέκ! Δεν καταλαβαίνω τι έχεις πια μέσα στο μυαλό σου», της λέει και εκείνη αρνείται την κατηγορία: «Δεν έχω κάνει τίποτα! Πώς μπορείς να σκέφτεσαι έτσι για τη μητέρα σου;», τον ρωτάει. Εκείνος όμως επιμένει: «Ξέρουμε και οι δύο ποια είναι η αλήθεια! Αναρωτιέμαι πώς κατάφερες τόσα χρόνια να κρύβεις αυτό το σατανικό φίδι μέσα σου ακόμα κι από εμένα».

Η Κιγιμέτ πληγώνεται από τα λόγια του, ενώ παράλληλα του λέει και για τη συνάντηση με τη Φικρέτ. «Αν δεν είχες κάνει αυτά στη Μελέκ και την Ελίφ, τώρα η δικηγόρος δεν θα ήταν μέσα στα πόδια σου! Σύντομα είναι η δίκη και θα φανεί ποια είναι η Μελέκ και ποια το φίδι», της τονίζει ο Μαχίρ και φεύγει. Η Μελέκ αποκαλύπτει στην Ασλί πως κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει και η κοπέλα θέλει να αντιμετωπίσει την Κιγιμέτ, αλλά η Μελέκ τη σταματάει.

Παράλληλα, ο γιατρός λέει στη Μελέκ πως η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται και ότι θα μπορέσει να παρευρεθεί στην ακρόαση. Από την άλλη η Φικρέτ βλέπει από τις κάμερες μια νοσοκόμα να μοιάζει στην Κιγιμέτ και συναντάει ξανά τον γιατρό, ο οποίος φοβούμενος ότι η κατάσταση θα κλιμακωθεί της κρύβει πως κάποιος πράγματι προσπάθησε να σκοτώσει τη Μελέκ. Στην έπαυλη η Κιγιμέτ κάνει ξεκάθαρο στην Ελίφ πως η μητέρα της δεν πρόκειται ποτέ να βγει από τη φυλακή! Η Ελίφ ελπίζει σ’ ένα θαύμα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες - Σούπερ αποκλειστικό: Δολοφόνος ο Ζάχος - Σκοτώνει τον...

Γη της Ελιάς - Σούπερ αποκλειστικό: Αποκαλύπτεται το πρόσωπο του Δημοσθένη - Το θανάσιμο μυστικό βγαίνει στη φόρα πριν το φινάλε

TAGS