Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα (16-19/5) επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς οι απαλλοτριώσεις θα γίνουν δεκτές και ο Δούκας θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα σοβαρό θέμα.

Τι θα δούμε την επόμενη (16-19/5) στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 16 Μαΐου

Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να πείσει τον Θεόδωρο να κινηθεί εναντίον του Ξανθού, όμως η συνάντηση που θα έχει μ’ έναν παλιό του συνάδελφο θα τον οδηγήσει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να παγιδεύει τον Ξανθό και τον Ακύλα.

Ο Μπάμπης παραδέχεται στην Κορίνα την αλήθεια για τα λεφτά που έκλεψε ο Κυριάκος και συγκρούονται άσχημα (δείτε εδώ το άσχημο σκηνικό που θα λάβει χώρα ανάμεσα σε Κυριάκο και Ακύλα). Η Δρόσω παίρνει μια σημαντική απόφαση που θα χαροποιήσει τον Κωνσταντή.

Ο Πέτρος εξαφανίζεται απ’ την κρυψώνα του. Ο Ζάχος θα έχει μια απρόσμενη επίσκεψη στο νοσοκομείο που θα ταράξει και πάλι τα νερά.

Τρίτη 17 Μαΐου

Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πέτρου στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο Ζάχος, θα έχει και μια αναπάντεχη κατάληξη. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό, ενώ παράλληλα πείθει τον αδελφό του, τον Θεόδωρο, να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει απ’ το ίδρυμα.

Ο Ακύλας βάζει να παρακολουθούν την Κορίνα καθώς υποψιάζεται πως κάτι καινούριο συμβαίνει στη ζωή της. Ο Δούκας, η Μυρσίνη, αλλά και η Ρένα ανακαλύπτουν πως ο Νικηφόρος κατέβηκε στην Αθήνα με την Ασημίνα.

Ο Μελέτης αρχίζει να συγκεντρώνει τον δικό του στρατό για να τα βάλει με τον Ακύλα. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίως, ο Ζάχος θα αποκαλύψει στην Ελένη και τον Λάμπρο κάτι που θα τους σοκάρει.

Τετάρτη 18 Μαΐου

Όλοι είναι ανάστατοι με την αποκάλυψη του Ζάχου. Εκείνος, όμως, δείχνει αμετανόητος. Η Πηνελόπη γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης επίσκεψης στο τυροκομείο.

Ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν.

Οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί για να στηρίξει, με λάθος τρόπο, την προσπάθειά τους.

Πέμπτη 19 Μαΐου

Ο Ακύλας, έξαλλος, αναγκάζεται να υποχωρήσει με την υπόσχεση να επιστρέψει προετοιμασμένος. Ο Ξανθός δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με τον Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις από τον Ακύλα.

Όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Ζάχο πως έχει κάνει λάθος στο θέμα του Πέτρου. Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στη Ρένα. Ο Δούκας προετοιμάζεται για την ήττα, την ίδια στιγμή που μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό…

Πότε τελειώνουν οι Άγριες Μέλισσες

Μετά από πολλές κακουχίες, πολέμους, λιμούς και καταποντισμούς, οι αδελφές Σταμίρη και η οικογένεια των Σεβαστών θα χαιρετήσουν με δόξα και τιμή κοινό και κριτικούς στις αρχές του Ιουλίου. Η σειρά που άνοιξε ξανά τον δρόμο για τη μυθοπλασία και δη τις καθημερινές σειρές, ολοκληρώνεται αφήνοντας στους λάτρεις της μυθοπλασίας μια σημαντική παρακαταθήκη.

Άγριες Μέισσες φινάλε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Πολύ δύσκολες ώρες για τον Πέτρο - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σασμός: Γιος του Μαθιού ο Νικηφόρος; - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα